Sådan Opnås Smukke Balder

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opnås Smukke Balder
Sådan Opnås Smukke Balder

Video: Sådan Opnås Smukke Balder

Video: Sådan Opnås Smukke Balder
Video: Pæoner og bonderosers har smukke røde skud 2024, April
Anonim

Kosmetiske plejeprodukter alene vil ikke gøre balderne smukke, elastiske og faste, så fysisk træning er også nødvendig. Ellers bliver musklerne slappe og hængende med alderen.

Sådan opnås smukke balder
Sådan opnås smukke balder

Instruktioner

Trin 1

Kost Dietten skal være komplet, afbalanceret og varieret. Spis ikke for meget eller spis ikke efter kl. 18, lav din kost, så det meste er friske grøntsager, urter og frugter.

Trin 2

Kosmetiske produkter Specielle geler, masker, indpakninger, cremer til hudelasticitet bliver en ekstra metode til at erhverve elastiske former.

Trin 3

Sport Træning i overensstemmelse med dit niveau af fysisk kondition, start ved det laveste antal gentagelser og tilføj en belastning på 3-5 sessioner efter et par dage.

Trin 4

Vip kroppen fremad med at strække tåen Lean på dit venstre ben for at opretholde balance, peg din venstre hånd til siden eller læg den på din talje. Bøj langsomt ned til gulvet, indtil du rører ved det med fingrene på din højre hånd, mens du samtidigt vipper kroppen, ret dit højre ben og stræk din tå op. Ret dig derefter også langsomt op. Udfør opgaven på hvert ben 10 gange i tre sæt.

Trin 5

Spring over en kasse Placer stolens bagside mod væggen, og læg dine hænder på kanten af stolen med fødderne sammen. Stå i en behagelig vinkel, placer en kasse ved siden af din højre fod og spring over den fra side til side 10 gange i to eller tre tilgange. Opgaven kan være kompliceret, hvis objektets højde øges efter et stykke tid.

Trin 6

Spring i liggende stilling Tag en tilbøjelig position som ved push-ups uden at bøje albuerne, bring dit venstre ben til brystet (så meget som muligt) og skift skarpt på dine ben, som om du hopper. Øvelsen er designet til hvert ben 10 gange i 2 sæt.

Trin 7

Båd Lig på din mave med dine arme og ben strakt ud med en snor, se lige frem, udånder, bøj som en båd, løft dine arme og ben op mod hinanden. Hold i et par sekunder i denne position, og slapp derefter af. Udfør øvelsen 10 gange i 2 sæt.

Anbefalede: