Sådan Pumpes Brasilianske Skinker Op

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes Brasilianske Skinker Op
Sådan Pumpes Brasilianske Skinker Op

Video: Sådan Pumpes Brasilianske Skinker Op

Video: Sådan Pumpes Brasilianske Skinker Op
Video: Daily Routines: Trials and Joy of Living Off Grid 2024, April
Anonim

Hvilke bagdel kaldes brasiliansk? Elastisk, tonet uden det mindste tegn på cellulite. Med sådanne bagdele er det ikke en skam at gå til det brasilianske karneval i et ærligt karnevaldragt. For at opnå effekten af de brasilianske balder skal du regelmæssigt udføre bestemte øvelser for denne muskelgruppe.

Sådan pumpes brasilianske balder op
Sådan pumpes brasilianske balder op

Er det nødvendigt

Tæppe, bar fra en bar eller bodybar

Instruktioner

Trin 1

Den første øvelse i programmet er den vægtede squat.

Sæt fødderne i skulderbredde fra hinanden, sokker er lidt fra hinanden. Placer en bar fra en vægtstang eller bodybar på dine skuldre. Kropsvægt skal altid være på hælene. Hold ryggen lige, så prøv ikke at læne dig fremad.

Billede
Billede

Trin 2

Sæt dig ned, så hofterne er parallelle med gulvet, og benene er bøjet i knæene vinkelret. For at gøre det lettere at gøre dette korrekt skal du forestille dig, at du sidder på en bænk. For at gøre det lettere at holde ryggen lodret, er det bedre at rette blikket fremad og opad. Udåndingen sker ved stigningen til startpositionen. Gentag 12 gange i 3 sæt.

Trin 3

Den anden øvelse er fremadrettede lunger. Udgangsposition - stå lige, fødderne skulderbredde fra hinanden. Vi træder med en fod langt frem, ryggen er lige. Samtidig er benet bøjet ved knæet strengt i en ret vinkel, låret er parallelt med gulvet. Skub af med din fod, vend tilbage til startpositionen.

På lunget trækkes vejret, ved tilbagevenden til startpositionen udåndes. Rør ikke ved gulvet med dit knæ. Gør først 10 gange på det ene ben, derefter 10 gange på det andet - dette er en tilgang. Lav 3 sæt.

Billede
Billede

Trin 4

Den tredje effektive øvelse svinger dit ben tilbage. Udgangsposition - vi står på måtten på vores knæ og albuer, knæet på det ene ben er hævet over gulvet. Vi laver et sving med det ene ben op, benet er bøjet i knæet i en ret vinkel. Løft benet til underbenets lodrette position.

Vi bringer benet tilbage. Du behøver ikke at sænke knæet ned på gulvet.

Vi svinger først med det ene ben 10 gange, derefter det andet 10 gange - dette er en tilgang. Foretag i alt 3 tilgange. Når du løfter benet, indånder, når du vender tilbage til startpositionen, skal du udånde.

Anbefalede: