Hvordan Man Får Sexede Balder

Hvordan Man Får Sexede Balder
Hvordan Man Får Sexede Balder

Video: Hvordan Man Får Sexede Balder

Video: Hvordan Man Får Sexede Balder
Video: Ung og sex - Den første gang 2024, April
Anonim

Det er svært at møde en pige, der ikke ville drømme om elastisk oppustet bagdel. Uanset den oprindelige opbygning er det op til alle at bringe deres røv tættere på idealet.

Hvordan man får sexede balder
Hvordan man får sexede balder

Det første skridt på vejen til en pumpet, smukt kontureret balder er at slippe af med overskydende kropsfedt. Faktum er, at alt muskelvæv er placeret under fedtvæv. Derfor er du nødt til at slippe af med fedt for at kunne se musklerne. Den bedste hjælper i dette er en afbalanceret kost og konditionstræning. Den nemmeste og mest effektive måde at tabe sig på er jogging. Det er nok at løbe i 40 minutter tre gange om ugen for gradvist at tabe unødvendige pund uden at skade dit helbred. I gymnastiksalen kan du træne på løbebånd, stationær cykel, ellipsoid.

Parallelt med cardio-øvelser er styrketræning nødvendig. Når alt kommer til alt er det de, der bidrager til væksten af muskelvæv, styrker og strammer balderne. Den vigtigste og nødvendige øvelse er squats. I de første faser af træningen er det nok at squat med din egen vægt og derefter gradvist øge belastningen og tilføje vægte.

Den korrekte squat-teknik er, at øvelsen skal udføres med en lige ryg. Maven trækkes ind. Når du sidder ned, skal du sørge for, at dine knæ ikke går ud over tæerne. I dette tilfælde skal bagdelen gå tilbage og efterligne bevægelsen, hvor en person sidder på en lav stol. Jo lavere squat, desto mere effektivt fungerer baldernes muskler.

Du skal squat 10-15 gange og dermed foretage 3-4 tilgange. Gymnastiksalen har en Smith-maskine. Det er en fast bjælke, hvor du kan squat langs en isoleret bane. Når du udfører en øvelse på denne simulator, kan du pumpe smukke afrundede bagdel op på kortest mulig tid.

Forsømm ikke lunges. Dumbbell lunges hjælper også med at styrke og definere gluteus muskler. Samtidig er det vigtigt at observere øvelsesteknikken - knæet stikker ikke ud over sokkens linje, ryggen rettes og pressen er anspændt.

Træn regelmæssigt, og dine bagdele vil blive beundret af repræsentanterne for den stærke halvdel af menneskeheden og misundelse - af det svagere køn.

Anbefalede: