6 Enkle øvelser For At Stramme Din Mave Og Balder

Indholdsfortegnelse:

6 Enkle øvelser For At Stramme Din Mave Og Balder
6 Enkle øvelser For At Stramme Din Mave Og Balder

Video: 6 Enkle øvelser For At Stramme Din Mave Og Balder

Video: Stramme Balder - begyndere 2022, December
Anonim

Fysisk uddannelse i poolen er gavnlig både for helbredet og for at opretholde en figur, men ak, ikke alle kan gå til poolen. Derfor er der "tør svømning" for sådanne mennesker. Med andre ord, dette er øvelser, der efterligner en svømmers bevægelser. Ved hjælp af dem kan du stramme mave og balder samt styrke lænden.

6 enkle øvelser for at stramme din mave og balder
6 enkle øvelser for at stramme din mave og balder

Instruktioner

Trin 1

Så den første øvelse kaldes frøben. For at afslutte det, står vi lige, vender skuldrene og lægger hænderne på bæltet. Nu sætter vi fødderne sammen og bringer hælene sammen. Del dine sokker så bredt som muligt. I denne position begynder vi langsomt at squat. Knæene skal spredes så bredt som muligt, mens kroppen ikke bør bøje sig. Du behøver ikke at squat for dybt i denne øvelse. Lav 3 af disse sæt med 15-20 squats.

Trin 2

Den næste øvelse er push-off til siden. Vi står med vores venstre side mod væggen, med vores venstre hånd, der læner sig mod den. Højre ben skal løftes og drejes udad. Derefter bøjer vi det ved knæet og løfter det op uden at dreje tåen indad, hvorefter vi retter den ned og til siden med hælen fremad, som om du vil skubbe af fra en usynlig støtte. Det samme skal gøres med det andet ben. Vi laver 2 sæt til hvert ben 15 gange.

Trin 3

Stående padler. Udgangsposition: fødderne skulderbredde fra hinanden, hænderne på bæltet. Nu skal du bøje dig fremad og derefter strække armene, hvorefter du skal sprede dem med håndfladerne til siderne, som om du ror i vand. Efter dette slagtilfælde skal du rette dig op, bøje dine arme ved albuerne og trykke dem mod kroppen. Med andre ord, forbered dig på det næste slag. Når du laver et slagtilfælde, skal du prøve at gøre det med magt, stramme dine arme. Lav 2 sæt med 20 reps.

Trin 4

Øvelse 4 - frøen på hovedet. For at afslutte det skal du sidde på gulvet og læne dig på dine arme eller albuer, dine ben skal forlænges foran dig, hæle også, og sokkerne skal sættes i. Vi udfører øvelsen: mens vi sidder i startpositionen, begynder vi langsomt at trække benene mod os selv, så hælene trækkes langs gulvet, mens sokker og knæ skal være så langt fra hinanden som muligt. Når du har foretaget denne bevægelse, skal du rette dine ben ud til siderne og prøve at rive dine fødder fra gulvet. Sæt dem bare sammen og vend tilbage til startpositionen. Gør denne frø 15 gange 3 sæt.

Trin 5

Squat med arme. Udgangsposition: fødder skulderbredde fra hinanden, sokker lidt fra hinanden, og armene sænket. Vi squat og løfter samtidig armene gennem siderne. Vi rejser os op og sænker armene og presser dem mod kroppen. Under denne øvelse skal du trække vejret korrekt. På en squat, indånder, ved stående, udånder. Gør disse squats i 3 sæt 15 gange.

Trin 6

Nå, og den sidste øvelse er de otte ben. Jeg tror, ​​hun er kendt for mange. Vi ligger på ryggen, vi presser vores hænder mod vores sider. Vi løfter benene, retter dem ud og begynder at beskrive figur otte med fødderne. Benene skal altid holdes sammen og ikke hænge i forskellige retninger. Når du har lavet en figur otte, skal du derefter vende tilbage til sin oprindelige position og begynde at tegne den igen. Gør dette 20 gange i 2 sæt. Når det bliver let for dig at udføre denne øvelse, kan du komplicere den lidt, det vil sige ikke skrive 1 figur otte ad gangen, men flere. Held og lykke!

Populær af emne.