Behageligt Tørklæde Til Sport

Behageligt Tørklæde Til Sport
Behageligt Tørklæde Til Sport

Video: Behageligt Tørklæde Til Sport

Video: Behageligt Tørklæde Til Sport
Video: Nako Sport Wool garn anmeldelse. 2024, Kan
Anonim

Fans af aktiv vinterrekreation er bekendt med problemet med at bruge et tørklæde under træning. Et almindeligt tørklæde vikles konstant ud og griber ind i fuld bevægelse, selvom du lægger det tæt rundt om halsen, når du forlader huset. På grund af dette kan det blæse nakken ud, og du kan få en forkølelse, især hvis du stopper sådan efter intens træning.

Behageligt tørklæde til sport
Behageligt tørklæde til sport

For ikke så længe siden optrådte smukke tørklæder i salg, der er gode til sport om vinteren. De er velegnede til skiløbere, jægere, cyklister, fodboldspillere og andre udendørs entusiaster. Hovedforskellen mellem dette tørklæde er, at det bæres rundt om halsen, ligesom halsen på en sweater eller coltrue. Dette er kernen toppen af sweateren. Takket være dette forbliver tørklædet tæt på plads, vikler ikke op og forstyrrer ikke aktiv bevægelse. Samtidig er hovedproblemet med at bruge et almindeligt tørklæde af en atlet om vinteren dets konstante afvikling.

Den nederste del af dette innovative tørklæde indeholder overlays, der passer komfortabelt over skuldrene, så fra siden ser det ud til, at personen er iført en højhalset sweater. Derudover holdes plasteret tæt på overtøj, og tørklædet roterer ikke rundt om halsen.

Du kan købe sådanne tørklæder nu i næsten enhver større sports- eller rejsebutik. Der er flere ændringer, herunder versionen med en hætte. Hætteversionen kan være endnu mere behagelig for dig, fordi den perfekt beskytter nakken og bagsiden af hovedet mod vinden. Tilstedeværelsen af en hætte er også en meget bekvem tilføjelse i vintersæsonen.

шарф=
шарф=

Denne type tøj får dig til at glemme de klassiske tørklæder, der konstant dingler et sted rundt om halsen, slapper af og falder af. Den nye type tørklæde behøver ikke at blive korrigeret konstant, og den vil sidde tæt på sit sted uden at distrahere dig fra vintersportsaktiviteter. Samtidig holder det nakken varm og fjerner forkølelse.

Anbefalede: