Sådan Vælges Snowboardbriller

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælges Snowboardbriller
Sådan Vælges Snowboardbriller

Video: Sådan Vælges Snowboardbriller

Video: Sådan Vælges Snowboardbriller
Video: 3 Tips for Buying Snowboard Goggles 2024, Kan
Anonim

Bjerge i kollusion med naturlige forhold kan ofte medføre ulejlighed for os ved snowboarding: vinden gør ondt i vores øjne, solen tillader os ikke at følge nedstigningen fuldt ud. I dette tilfælde er det meget vigtigt at vælge de rigtige beskyttelsesbriller til dig selv.

Sådan vælges snowboardbriller
Sådan vælges snowboardbriller

Instruktioner

Trin 1

Bestem selv, hvilke vejrforhold du vil køre oftest. Hvis klimaet i det område, hvor du skal stå på ski, er moderat koldt, så er briller med enkeltlinser perfekte til dig. De sveder selvfølgelig hurtigere end briller med dobbeltlinser, men i fravær af tilstrækkelig svær frost bliver dette ikke et akut problem for dig. Derudover er briller med enkeltlinser billigere. Hvis du står på ski i bjergene, hvor frosten er mere alvorlig, skal du investere i gode briller med dobbelte linser.

Trin 2

Vælg briller, der helt dækker dit øjenområde og ikke efterlader huller. Det er dog vigtigt, at brillerne har deres egne ventilationshuller, da deres tilstedeværelse gør det muligt for brillerne at svede meget langsommere, og øjnene får ilt. Sørg for at være opmærksom på dette, når du vælger briller.

Trin 3

Hvis du bruger en sikkerhedshjelm, når du snowboarder, skal du sørge for at prøve dine beskyttelsesbriller med din hjelm, når du prøver på dine beskyttelsesbriller. Sørg for, at de sidder tæt og ikke forårsager smerte eller ubehag.

Trin 4

Vælg briller med en linsefarve, der passer til din særlige situation. Så vælg en gylden farve, der filtrerer blå ud, hvis du kører under forholdsvis stærke lysforhold. Bronze er også god til beskyttelse på lyse dage. I tilfælde, hvor solen er særlig lys, og linsernes effekt i guld eller bronze ikke er tilfredsstillende nok, skal du købe briller med en spejlet ydre belægning. De reducerer eksponeringen for blænding betydeligt, men er lidt dyrere. Vælg briller med sølv eller grønne linser til normal ridning - disse linsefarver øger kontrasten, når de udsættes for svagt lys. Hvis belysningen ikke er stærk nok, skal du vælge briller med røde, lyserøde eller lilla linser - disse farver hjælper dig med at se konturerne og skyggerne på objekter og snedråber i skråningen. Det skal bemærkes, at gennemsigtige briller også er velegnede til ridning i svagt lys.

Anbefalede: