Sådan Smøres Ski Med Paraffin

Indholdsfortegnelse:

Sådan Smøres Ski Med Paraffin
Sådan Smøres Ski Med Paraffin

Video: Sådan Smøres Ski Med Paraffin

Video: Sådan Smøres Ski Med Paraffin
Video: Swix F4 Universal Мазь скольжения - отзыв 2023, Juni
Anonim

Som du ved, er det nødvendigt at smøre ski. Enhver skivoks er bedre end ingenting. Især hvis ski er af træ. Selvom nye plastik også skal smøres med specielle skisalver. Hvorfor i flertal? Ja, fordi ski skal smøres med to typer salver eller paraffiner.

Sådan smøres ski med paraffin
Sådan smøres ski med paraffin

Instruktioner

Trin 1

Glidesalve påføres skihælen og tåen, forbedrer glidningen, øger henholdsvis hastigheden, øger glæden. Den vælges afhængigt af luftens temperatur og fugtighed. Det kan være fluorholdigt og fluorfrit. En fluorsalve, paraffin, til vådt vejr.

Trin 2

Holdesalve forhindrer spontan rekyl, glider tilbage og holder skien på plads under sparket. Det vælges også afhængigt af temperatur og fugtighed. Det påføres midt på skien, til den sidste del af skien (50 cm) op fra hælen på støvlen indsat i holderen.

Trin 3

For at anvende paraffin, salve på ski, skal du bruge et specielt strygejern (du kan tage en almindelig, gammel uden huller i sålen, læg den på den laveste varme og opbevar en fugtig klud til rådighed for hurtig afkøling), en plastik skraber (du kan købe, eller du kan gøre det selv, gør det ved at se på dets design i butikken), en nylonbørste (hård nok), en blød klud (filt eller uld).

Trin 4

Den primære behandling af nye ski skal udføres med bløde positive paraffiner uden fluor, smeltetemperatur 65-70 ° C.

Trin 5

Varm forsigtigt skiens glidende overflade (såsom en sok) op med et varmt strygejern.

Rør ved basisparafinen med strygejernet, og dryp paraffinen ned på den opvarmede glideflade på ski.

Trin 6

Brug et strygejern til at smelte voks ind i den glidende overflade. Sørg for, at der er et lag paraffin mellem overfladen og strygejernet. Lad paraffinen sætte sig i 10-15 minutter.

Trin 7

Fjern voks fra skien med en skraber. Brug en børste til at fjerne den resterende paraffinvoks fra skiens glidende overflade og poler med en blød klud.

Trin 8

Gentag de samme manipulationer med resten af skiløbene. Påfør vejravoks på basisparafinen på samme måde, dvs. en der er egnet til den givne temperatur og fugtighed.

Populær af emne.