Sådan Smøres Træski

Indholdsfortegnelse:

Sådan Smøres Træski
Sådan Smøres Træski

Video: Sådan Smøres Træski

Video: Sådan Smøres Træski
Video: Sådan smører du kæden på din cykel, samt opbygningen af en cykelkæde 2023, Juni
Anonim

Er du fan af skiløb i solskinsvejr om vinteren? Eller måske er du professionel i denne sport? Under alle omstændigheder skal du vide, hvordan du smører dine ski korrekt. Dette er især vigtigt, hvis dine ski er af træ, ikke af plast. Denne proces følger en række regler, der skal følges nøje.

Sådan smøres træski
Sådan smøres træski

Er det nødvendigt

  • - fedt til ski;
  • - paraffin

Instruktioner

Trin 1

Smøremidlet skal påføres tørre og vigtigst af alt rene ski. Den anden vigtige forudsætning for korrekt smøring er stuetemperatur.

Påfør salve i lag, gnid hver enkelt. Lad derefter ski stå i 20-25 minutter ved en temperatur på 10-15 ° C. Påfør det sidste lag fedt direkte udenfor. En særlig betingelse: Sørg for, at der ikke kommer fugt på den olierede ski.

Trin 2

Varm salven, du skal anvende, på dine ski, så den lettere absorberes. For at være effektiv skal du sørge for at kontrollere, hvordan ski smøres. For at gøre dette skal du bare gå en kort helbredsvandring på ca. 2 km. Hvis ski glider, gnid med et andet lag salve. Glem ikke at tilføje lidt hård salve.

Trin 3

Anvend paraffinvoks på forsiden og bagsiden direkte til træskier og en salve i midten. Med det hårde arbejde, kan du sikkert nyde den glatte glidning og det sjove ved skiløb!

Populær af emne.