Sådan Smøres Indskårne Ski

Indholdsfortegnelse:

Sådan Smøres Indskårne Ski
Sådan Smøres Indskårne Ski

Video: Sådan Smøres Indskårne Ski

Video: Sådan smører du kæden på din cykel, samt opbygningen af en cykelkæde 2022, December
Anonim

Hvis du vælger hakeski, antages det, at du bare vil have ski til at gå i skoven. Fordi disse typer ski ikke giver mulighed for at glide for at få ekstra resultater. Dette kræver mere professionel langrend. Imidlertid kan selv enkle riflede vandre ski få bedre glidning gennem smøring.

Sådan smøres indskårne ski
Sådan smøres indskårne ski

Er det nødvendigt

  • - Stå på ski;
  • - lidt paraffin
  • - stick eller børste.

Instruktioner

Trin 1

Strukturen på ski med et hak har sin egen ejendommelighed: selve hakket er placeret i midten af ​​sådanne skydeskids glidende rum. Dette bidrager til en glat glidning på banen, men garanterer ikke gode resultater på banen. Derfor skal dette punkt tages i betragtning, når de smøres. Generelt er det ikke sædvanligt at smøre denne type ski. Men glem ikke, at hakket på ski over tid slettes, og de går muligvis ikke så hurtigt og jævnt. Til disse formål leveres et sådant improviseret værktøj som paraffin. Så, så dine gåski glider altid og i ethvert vejr, skal du følge disse trin: 1. Køb eller find almindelig paraffinvoks i dit hjem. Ikke nødvendigvis i en spraydåse.

Trin 2

2. Tag et lille stykke paraffinvoks, så det sidder behageligt i din hånd. Placer ski foran dig. Lad aldrig fugt komme på deres glidende side!

Trin 3

3. Start derefter med at påføre tynde lag paraffinvoks fra toppen til bunden på hele skiens overflade. Prøv at gøre dette jævnt for at smøre alle dele af ski. Derefter skal du tage pinden, pakke den med en klud og derefter fjerne paraffinlaget fra skiene i de samme bevægelser. Bare pas på ikke at ridse overfladen på ski.

Trin 4

4. Tør derefter af med en anden skiklud.

Trin 5

5. Gentag de to foregående punkter mindst to til tre gange. Kør derefter hånden over overfladen og føl forskellen FØR og EFTER.

Trin 6

6. Skiene er nu klar til brug i den virkelige verden. Prøv at køre 1,5-2 kilometer og se resultatet. Hvis du gjorde alt korrekt, vil dine rekreative ski gå meget hurtigere, især i vejr tæt på 0 grader.

Trin 7

7. Hvis ikke, gentag denne procedure. Der kan kun være undtagelser, når vejret er for frostigt. Så kan dine ski glide. I dette tilfælde er det vigtigste ikke at overdrive det. Du behøver muligvis ikke at smøre dem med paraffin.

Populær af emne.