Sådan Smøres Rullerne

Indholdsfortegnelse:

Sådan Smøres Rullerne
Sådan Smøres Rullerne

Video: Sådan Smøres Rullerne

Video: Мои Супер Булочки на Воде и без Яиц + Мой СЕКРЕТ.Meine Super Brötchen ohne Ei + Mein Geheimnis. 2022, December
Anonim

For at rullerne skal vare længe og altid forblive i god stand, har de brug for konstant pleje. Ud over at opretholde deres udseende skal du omhyggeligt overvåge den mekanisme, der driver rullerne på hjulene og er almindelige lejer. Kun hvis de smøres regelmæssigt, kan uønsket skade og slid forhindres.

Sådan smøres rullerne
Sådan smøres rullerne

Er det nødvendigt

  • - Leje fedt,
  • - Benzin.

Instruktioner

Trin 1

For at smøre rullemekanismen skal du først fjerne hvert hjul. Selve lejerne, der driver rullerne, er placeret inde i hjulene. Til smøring og skylning skal de tages ud og skilles ad, for uden at fjerne dem, vil processen næsten være ubrugelig.

Trin 2

Hjulene og mekanismen skal tørres af snavs. Indsatserne selv er af to typer. Hvis de er sammenklappelige, er det ikke svært at rengøre, da de har en aftagelig støvring. Under den er der en slags bolde, som skal tørres af og derefter smøres. Selve ringen kan fjernes uden problemer med en kniv eller syl. I ikke-adskillelige lejer er "stiftere" tilstoppet i burets rille. Dette komplicerer smøreprocessen. Ved hjælp af en lille kniv skal du fjerne en støvtæt plade, rengøre mekanismen og fastgøre den i hjulet, så den åbne side ser ind i rullen. Da den indvendige overflade altid er relativt ren, og den normalt er beskyttet, vil der ikke blive beskadiget foringen. Det er bedre at skylle med vand tilsat benzin. En sådan løsning fjerner perfekt snavs og resterende ubrugelige olier. Skyl grundigt og tør derefter så meget som muligt.

Trin 3

Af alle typer smøremidler er plastik bedst egnet til ruller - de har mange fordele i forhold til resten. Især er deres levetid og "klemning" fra hjulene meget længere. Petroleum og fast olie fungerer ikke, da sådanne blandinger hurtigt eroderer og fordamper, hvilket resulterer i, at mekanismen slides meget hurtigere. Cykelsmøremidler fungerer godt, selvom de er betydeligt dyrere end valser.

Populær af emne.