Sådan Smøres Plastski

Indholdsfortegnelse:

Sådan Smøres Plastski
Sådan Smøres Plastski
Anonim

Hvis du har købt ski, betyder det ikke, at du glider på dem i sneen som et urværk med en kniv. Plastskier kan sammenlignes med træ. Plastski glider bedre, men de har også brug for smøring.

Bruger du smøremiddel?
Bruger du smøremiddel?

Instruktioner

Trin 1

Talrige salver er tilgængelige til smøring af plastski, der øger gliden på sneen og forhindrer ski i at glide, når du sparker.

Trin 2

Alle skisalver er opdelt i 2 typer - glidesalver eller paraffiner og retentionssalver. Førstnævnte giver dig mulighed for at glide bedre i sneen, mens sidstnævnte øger friktionen og forhindrer, at ski glider, når du bevæger dig gennem sneen.

Trin 3

Ved konsistens opdeles salver i fast (til koldt vejr) og væske (til varmt vejr). Amatører bruger faste salver, mens fagfolk normalt vælger flydende.

Trin 4

Plastskier smøres normalt med tilbageholdelsessalver i området ved bagvedhæftningen, fordi denne type ski har god glidning. Plastskier smøres sjældent med salver til glidning.

Trin 5

Slip salver gnider tåen og selve slutningen af ski, og med retention salve den midterste zone af ski. Dette er for dem, der foretrækker det klassiske træk. Til skøjteløb gnides ski helt med glidende salver. I løbet af dagen kan temperaturen på banen ændre sig, så det tilrådes at tage salver til temperaturområder, der støder op til hinanden. Når ski glider, øges deres smørezone og skubber den lidt fremad. Salven er nok til et interval på 5 til 10 km, hvorefter det er nødvendigt at smøre skiene igen.

Anbefalede: