Sådan Repareres Plastski

Indholdsfortegnelse:

Sådan Repareres Plastski
Sådan Repareres Plastski

Video: Sådan Repareres Plastski

Video: Sådan Repareres Plastski
Video: Sådan reparerer du en lædertaske Pattex 2024, April
Anonim

Beskadigede plastskier - Ridser, riller, delaminering, bobler og buler er nemme at reparere. En eller to ridser forstyrrer ikke normal glidning, friktion fra dem påvirker ikke din hastighed. Det er meget værre, hvis skioverfladen er dårligt loopet eller brændt. Forkert reparation kan skade din beholdning mere end et par ridser.

Sådan repareres plastski
Sådan repareres plastski

Er det nødvendigt

  • - epoxyharpiks
  • - brænder
  • - reparation blyant R-tech;
  • - akut cyklus
  • - sandpapir.

Instruktioner

Trin 1

Hvis holderen på plastskien løsner helt, skal du tørre hullerne, der vises. Fyld de små huller med epoxy ved hjælp af en tændstik eller tandstikker. Uden at vente på, at produktet tørrer, skrues holderen på plads med en selvskærende skrue. Spænd ikke skruen for hårdt, eller beskadig kernen og det øverste lag på ski. Epoxy skal tørre.

Trin 2

Fyld de store huller i stedet for det revne fastgørelseselement med lim og indsæt propper (flis, små metalspåner osv.). Lad det hele hærde godt, og skru beslaget med en skrue. Fastgørelsespunktet kan flyttes meget, hvis hullet er for stort. Men i dette tilfælde skal hullerne repareres.

Trin 3

Dybe og brede ridser eller skår skal repareres. Men det er ikke værd at starte reparationer, hvis der er fedt på overfladen. Rengør det beskadigede område grundigt. Tør overfladen af med en opvaskemaskine og tør den af. Slib ridsen med middelkornet sandpapir, dette hæver lur, hvilket letter vedhæftningen af reparationsplastikken til den defekte overflade.

Trin 4

Udsparingen kan repareres med langsomt hærdende epoxy. Tag en, der er designet til metaldele, den griber godt og behandles med et låsesmedværktøj. Gå en blæselampe over det område, der skal repareres, ilden oxiderer let plastik, i denne form vil det bedre gribe fat i harpiksen. Påfør epoxy på skaden, og lad den hærde i ca. en dag.

Trin 5

Der er specielle reparationsstifter R-tech til plastik. Vælg farven på din ski, der passer dig. Brug de pinde, der bruges i værksteder, de indeholder den bedste type polyethylen. Området skal også opvarmes med en hårtørrer eller en brænder. Gør dette meget omhyggeligt for ikke at brænde glidefladen.

Trin 6

Varm pindelyset med en brænder. Hold ilden tæt på den glidende overflade, reparationslyset løber ud på ridsen. Når plasteret er hærdet, skal du fjerne det overskydende med en skarp cyklus med lette slag.

Trin 7

Hvis det er muligt, skal du købe en speciel pistol til reparation af skiens glidende overflade. Det skubber perfekt P-tech inde i skaden, giver en fremragende forbindelse af materialer under reparationer.

Trin 8

Slib de små ridser med fint sandpapir, og løb over området. Skær grater på sidefladen med en kniv.

Anbefalede: