Sådan Repareres En Pære

Indholdsfortegnelse:

Sådan Repareres En Pære
Sådan Repareres En Pære

Video: Sådan Repareres En Pære

Video: Sådan Repareres En Pære
Video: Sådan reparerer du en ødelagt lyskæde eller ledning. 2023, Juni
Anonim

Det ser ud til, at der er mange Mike Tyson-fans i verden. Hans eksempel inspirerede mange til at købe en boksesæk med en stor drøm om en mestertitel. Men inden du begynder at slå på det sportsudstyr, du lige har købt og bragt hjem, skal du hænge boksesækken og fastgøre den sikkert.

Sådan repareres en pære
Sådan repareres en pære

Instruktioner

Trin 1

Installationssted. For at installere en pære er det mest bekvemme sted stadig hjørnet af rummet. Her vil hun ikke blande sig, og på samme tid vil der altid være fri adgang til hende, så du kan vende dig om med fuld kraft: at slå slag både fra venstre og fra højre. Og det vigtigste er, at en sådan placering af pæren gør det muligt at fastgøre det sikkert i alle planer, fordi pålideligheden af fastgørelsen er meget vigtig, da dette sportsudstyr konstant vil være under åg af vibrationer fra dine slag.

Trin 2

Monteringsplan. Den optimale afstand fra pæren er 40-50 centimeter. Lav stænger, hvormed pæren fastgøres til væggene. Den nemmeste måde at fremstille dem på er fra træ. For pålidelighed skal du fastgøre med lange skruer med en diameter på 5 mm. Hvis du har trævægge, vil dette gøre forankringsarbejdet lettere. Hvis huset er lavet af sten, bliver det vanskeligere, fordi du bliver nødt til at bore huller i væggene og indsætte plastpropper i dem.

Trin 3

For at pærens vibrationer og vibrationer kan dæmpes hurtigere efter slaget, skal du binde tre ledninger med medium diameter til midten, hvis ender er fastgjort til væggen. Denne strækning af snore vil være et sikkerhedsnet til hurtigt at dæmpe pærens vibrationer og giver dig mulighed for at opretholde et godt forhold til dine naboer, som ikke behøver at lytte til konstant bankning.

Populær af emne.