Sådan Repareres En Kurvetryk

Indholdsfortegnelse:

Sådan Repareres En Kurvetryk
Sådan Repareres En Kurvetryk

Video: Sådan Repareres En Kurvetryk

Video: 💣 Дерзкий рейтинг: топ-10 дизелей по мнению "АвтоСтронг-М". 2022, November
Anonim

Pressens krumning kan bestemmes ved at se på dine ribben. Hvis du ser deres asymmetri i form og placering, er dette pressens krumning. Ofte afhænger det af rigtigheden af ​​øvelserne, kropsholdning. Og i 99% af tilfældene skyldes denne krumning ujævn udvikling af skeletet. Så det vil ikke være umuligt at rette en sådan naturlig funktion, men snarere vanskelig.

Sådan repareres en kurvetryk
Sådan repareres en kurvetryk

Instruktioner

Trin 1

Først og fremmest bliver du nødt til at udføre forskellige øvelser for pressen, men mens du overholder streng symmetri, dvs. udfører øvelser uden forvridninger i nogen retning. Kun i dette tilfælde kan alt komme i den ønskede form.

Trin 2

Du kan træne både i gymnastiksalen på simulatorer og derhjemme. Her er den første øvelse, der hjælper med at træne mavemusklerne: antag først en tilbøjelig position, luk dine hænder bag dit hoved og bøj dine ben ved knæene. Begynd at løfte din overkrop, så hver gang du løfter dine albuer og rører ved dine knæ. I den første fase må du ikke overstige ti eller femten øvelser. Forøg dem kun gradvist (op til 30, derefter op til 40 osv.). Det vigtigste er ikke at påtage dig en uudholdelig belastning, ellers opnår du kun muskelstrækning i stedet for et jævnt tryk. Derudover skal du øve dagligt eller hver anden dag for at få en hurtig effekt. Når alt kommer til alt er det bedre at udføre 4 dage om ugen til 15 øvelser end da, efter at have husket sig selv, bruge 60 ad gangen.

Trin 3

Den anden øvelse: læg dig på gulvet og hæv langsomt dine ben, indtil du når en lodret position. Derefter vender du glat tilbage til startpositionen og gentager øvelsen. Denne teknik styrker musklerne i den nedre presse. Det er dog værd at bemærke, at det er sværere at pumpe end toppressen. Faktum er, at der i dette område i princippet ikke er nogen muskler, der trænes på nogen måde. I en træning kan du udføre 2 eller 3 sæt med 8-10 øvelser hver.

Trin 4

Her er en særlig øvelse for de skrå mavemuskler: Liggende på ryggen, bøj ​​knæene og saml fødderne. Bøj dine ben først til højre, derefter til venstre og omvendt. Prøv at holde dine fødder så tæt på gulvet som muligt hver gang. På samme tid skal du holde dine hænder bag hovedet og sørge for, at hele belastningen falder på pressen så meget som muligt og minimalt på nakkemusklerne.

Populær af emne.