Sådan Repareres En Vandret Bjælke

Indholdsfortegnelse:

Sådan Repareres En Vandret Bjælke
Sådan Repareres En Vandret Bjælke

Video: Sådan Repareres En Vandret Bjælke

Video: Sådan Repareres En Vandret Bjælke
Video: Hvad dækker en ejerskifteforsikring ? Rådden Bjælke - 1 Udlejningsbolig. 2024, April
Anonim

Hvis du beslutter at diversificere dine morgenøvelser med nye øvelser eller bare tone dine muskler - er den vandrette bjælke måske den enkleste, billigste og mest effektive måde at løse disse problemer på. Men hvis du ikke ved, hvordan du korrekt fastgør den vandrette bjælke på væggen, så lad os se på de enkleste måder at gøre det på.

Sådan repareres en vandret bjælke
Sådan repareres en vandret bjælke

Instruktioner

Trin 1

Prøv at få en særlig nøgle til at afvikle den vandrette bjælke, hvis det er en gammel model, men sidefastgørelsesorganerne glider stadig ud. Dette er den nemmeste måde at løse problemet på, når afstanden mellem væggene er for stor til at installere en konventionel vandret bjælke uden holder. Husk at du skal installere det næsten helt ned til loftet. Hvis det er installeret for lavt, vil du føle ubehag under træning. Hvis modellen er ny, skal du blot skrue fastgørelseselementerne til den nødvendige afstand og rette.

Trin 2

Bor et par huller, så stifterne kan gå ind, hvis din bar er på et stativ, der fastgøres til væggen. Husk, at hullerne ikke skal have samme størrelse som fastgørelsessystemet, ellers vil det være ustabilt. Gør hullerne lidt mindre, dette vil sikre tæthed og pålidelighed.

Trin 3

Køb to små blokke med en længde på afstanden, der på ingen måde kan overvindes ved at rulle sideholderne ud. Alt hvad du behøver er at justere bjælkerne til den afstand, du har brug for, og hvordan du fastgør den vandrette bjælke imellem dem. Vær ikke bange for unødvendige løse genstande. Fysikens love og især trykstyrken med korrekt installation tillader ikke engang den vandrette stang at bevæge sig.

Trin 4

Prøv blot at finde en anden placering, hvis intet af ovenstående hjælper. Måske, efter at have kigget rundt og lært nye måder at installere den vandrette bjælke på, vil du finde mere rentable steder til dens installation.

Anbefalede: