Sådan Repareres Et Snowboard

Indholdsfortegnelse:

Sådan Repareres Et Snowboard
Sådan Repareres Et Snowboard

Video: Sådan Repareres Et Snowboard

Video: Sådan Repareres Et Snowboard
Video: Bataleon Feelbetter Snowboard 2020 Обзор 2024, April
Anonim

Snowboarding fra de snedækkede pister kan give dig mange behagelige øjeblikke. Men efter at have udført nogle svimlende tricks, kan du til din irritation opdage, at en mærkbar delaminering er dukket op på det lakerede låg på dit yndlingsbræt. Hvis der ikke er noget værksted i nærheden, kan du selv reparere sportsudstyret.

Sådan repareres et snowboard
Sådan repareres et snowboard

Er det nødvendigt

Epoxylim, kniv, klemmer (2-3 stykker), træpuder, acetone eller benzin til affedtning af overflader, fil, sandpapir, gummihandsker

Instruktioner

Trin 1

Undersøg snowboardet for at bestemme typen af problem. Den mest almindelige arbejdsfejl er dannelsen af et mellemrum mellem kanten og dækslet (dette sker normalt, når kanten rammer en stiv forhindring). Hvis hullet ikke elimineres, vil fugt trænge ind i strukturen, som ekspanderer i kulde vil forværre situationen yderligere.

Trin 2

Åbn låget på snowboardet, hvor skrælningen er sket. Tegn en blyant omkring det område, der skal repareres. Brug nu en skarp kniv til at skære det ønskede afsnit af låget ud, og pas på ikke at røre ved kernen. Brug et skarpt værktøj (skruetrækker) til at lukke dækslet af og adskille det fra kernen.

Trin 3

Hvis kernen ikke er brudt, skal du fortsætte med at lime udskæringsområdet. Brug en kniv til at ridse låget langs brættet langs delamineringens kanter. Nu, i kort afstand fra det beskadigede område, skal du fastgøre klemmen, så delamineringen ikke går længere, når revnen er fyldt med lim.

Trin 4

Forbered epoxyklæbemiddel. For at give sammensætningen plasticitet, tilsæt et blødgøringsmiddel (dibutylphthalat) til det. Brug en hacksav til metal eller en fil til at skære metalfilter fra et unødvendigt stykke metal og tilføje dem til limmassen. Affedt limningsområdet med acetone eller benzin og tør det grundigt.

Trin 5

Hæld epoxy i revnen, skub den så langt som muligt. Fjern overskydende med en vatpind dyppet i opløsningsmiddel.

Trin 6

Anbring et stykke plastikpose i stedet for limning, placer afstandsstykker af træ på begge sider af det og klem det fast med en klemme. Polyethylenen giver dig mulighed for senere at løsne puden fra brættet, ellers kan den sidde fast.

Trin 7

Når klæbemidlet er hærdet i det beskadigede område over kanterne, skal en del af den ødelagte kerne trækkes ud. Spænd snowboardet på begge sider med klemmer for at undgå delaminering langs bordets længde.

Trin 8

Fyld tomrummet med lim og indsæt et passende træindsats. Fjern overskydende lim og fastspænd dette område med en klemme.

Trin 9

Sæt nu stykket af snowboarddækslet, der er skåret ud helt i starten, på plads. Affedt overfladerne, tør dem, påfør lim, placer dækslet nøjagtigt på plads, og fastspænd til sidst hele reparationsområdet med klemmer.

Trin 10

Når limen er hærdet, skal du overflade på brættet slibes med en finskåret fil og derefter sandpapir. For at skjule reparationsspor fuldstændigt skal du anvende et farveoverføringsbillede eller airbrush limningsområdet.

Anbefalede: