Sådan Lærer Du Brystslag

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du Brystslag
Sådan Lærer Du Brystslag

Video: Sådan Lærer Du Brystslag

Video: Sådan Lærer Du Brystslag
Video: How To Swim Breaststroke | Technique For Breaststroke Swimming 2024, Kan
Anonim

Brystslag er en af de ældste svømmemetoder, der går tilbage i flere årtusinder af sin historie. Selvfølgelig blev det ikke straks kendt som brystslag. Selve ordet er af fransk oprindelse, dukkede op i det 20. århundrede og betegnede bare den vigtigste måde at bevæge sig i vand ved hjælp af en våbenspredning. Det er underligt, at stilen på et tidspunkt også blev kaldt "frø" for en lignende måde at bevæge menneskelige hænder og poter på en padde på, såvel som "russisk", da det var et karakteristisk træk ved den sovjetiske svømningskole. Så hvad er brystslag?

Sådan lærer du brystslag
Sådan lærer du brystslag

Instruktioner

Trin 1

Det antager en vandret position af svømmerens krop på maven. Bevægelsen udføres både af hænderne og benene. Desuden skal de bevæge sig i en bestemt synkronisering.

Trin 2

I modsætning til kravle eller sommerfugl kommer kroppens lemmer under bevægelse ikke op på vandoverfladen - de bevæger sig som til siden, dvs. gynger (eller striber) forekommer i vandret plan.

Denne bevægelsesmetode gør det let for begyndere at flytte fra svømning "som en hund" til brystslag.

Trin 3

For startpositionen er det nødvendigt at strække kroppen, bøje armene ved albuerne, så hænderne er tæt på hovedet og bøje benene ved knæene: Desuden skal fødderne være adskilt fra hinanden med en større afstand end knæene selv.

Trin 4

Dette efterfølges af en spredning af hænder i det vandrette plan: slagtilfælde kan udføres både med håndfladerne mod hinanden og vendes udad. Armens bevægelse skal følges af benforlængelsen. Som et resultat skal svømmerens krop strækkes helt ud i et par sekunder, inklusive de glatte lemmer.

Trin 5

Takket være dette ryk er kroppen i stand til at bevæge sig i nogen tid, som om den glider uden hjælp fra nye bevægelser. Når vandets modstand dæmper kroppens bevægelse, skal du vende tilbage til startpositionen igen og gentage de relevante svingninger.

Trin 6

Hovedet skal også holdes i vandet og hæve det i den fase, hvor armene falder langs kroppen efter slagtilfældet. Inhalation udføres som regel gennem henholdsvis munden og udånding gennem næsen.

Anbefalede: