Hvordan Man Vælger Skibriller

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Vælger Skibriller
Hvordan Man Vælger Skibriller

Video: Hvordan Man Vælger Skibriller

Video: Hvordan Man Vælger Skibriller
Video: How to Choose Ski & Snowboard Goggles & Lenses 2024, Kan
Anonim

En vigtig del af hver skiløbers tøj er specielle briller. De beskytter ikke kun atletens øjne mod sne, grene og andre fremmedlegemer, der kommer ind i dem, men beskytter dem også mod den skarpe sol. Derfor er det så vigtigt at vælge de rigtige skibriller.

Hvordan man vælger skibriller
Hvordan man vælger skibriller

Instruktioner

Trin 1

Når du vælger beskyttelsesbriller, skal du være særlig opmærksom på deres linser eller rettere deres farve. Briller med guldfarvede linser er ideelle til skiløb under stærke lysforhold. Fremragende beskyttelse for skiløberens øjne i overskyet vejr - lyserøde briller. Mørke linser kan reducere lysudbyttet ved skiløb højt i bjergene. Hvis der ikke er tilstrækkeligt med lys på overskyede dage, er det bedre at vælge lilla briller. For at stå på ski ned ad bjergene om natten, vælg modeller med klare linser. Spejlede linser giver ekstra beskyttelse af skiløberens øjne mod blænding.

Trin 2

Når du vælger briller til skiløb, skal du være opmærksom på deres rammer. Det skal være lavet af termopolyurethan, som bevarer produktets fleksibilitet og styrke under alle temperaturforhold.

Trin 3

Når du vælger beskyttelsesbriller til alpint skiløb, skal du sørge for kvaliteten af deres segl. Den mest behagelige er forseglingen, der består af tre forskellige lag: hård med øget tæthed, blød og tynd med mikrofleece. Disse briller er meget sikkert fastgjort i ansigtet.

Trin 4

Alle skibriller har en elastisk rem. Men fastgørelseselementerne kan variere fra model til model. Foretrækkes briller, hvis fastgørelseselementer kan justeres uden at fjerne handsker.

Trin 5

Når du vælger beskyttelsesbriller til alpint skiløb, skal du prøve alle mulige muligheder. Først skal brillerne sidde tæt på ansigtet. For det andet bør deres tætning og elastiske rem ikke give dig noget ubehag. Hvis du planlægger at bruge en tyk hat eller sikkerhedshjelm under skiløb, skal du prøve beskyttelsesbrillerne direkte på dem.

Trin 6

Køb aldrig skibriller, der ikke passer godt på næsen, eller de modeller, hvis ansigt begynder at svede hurtigt.

Anbefalede: