Sådan Udføres Vægbenet Korrekt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Udføres Vægbenet Korrekt
Sådan Udføres Vægbenet Korrekt

Video: Sådan Udføres Vægbenet Korrekt

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Legs Up The Wall - Foundations of Yoga 2023, Februar
Anonim

Ved at inkludere "væg" -øvelsen i træningskomplekset kan du hurtigt og effektivt pumpe bagdel og ben op samt rette rygsøjlen. Ved at bruge den østlige form for øvelsen kan du styrke din stabilitet, dvs. du kan lære at føle jorden perfekt under dine fødder.

Væg
Væg

Udtrykket "væg" bruges til flere typer træning. Dette kan være en øvelse, der udføres mod en mur. I "benvæggen" udføres squats uden at tage ryggen af ​​støtten - væggen. Dette kan være navnet på et sæt øvelser nær vægbjælkerne, som praktiseres til strækning. En "mur" kaldes også en stand inden for kampsport (mabu, kiba dachi). Disse øvelser udføres uden nogen støtte. Der er ingen væg, men effekten er kolossal.

Øvelse "væg"

Ved at inkludere den klassiske "væg" -øvelse i træningssættet kan du perfekt pumpe dine ben op og vænne dig til en jævn rygposition, fordi smuk kropsholdning altid er på mode.

Du skal stå med ryggen mod den skridsikre væg. Stræk dine ben lidt fremad, tryk din ryg (hele overfladen) tæt mod væggen, lemp dine arme. I denne stilling skal du sætte dig ned og tage stillingen til en stol: ryggen presses mod væggen, og benene danner en ret vinkel. Når du lærer, hvordan du udfører denne øvelse, skal du rette holdningen i flere snesevis af sekunder.

"Væg" i orientalsk kampsport

I den østlige kampsport er der en analog af "muren", der kaldes "hestestilling". Øvelsen udføres uden en mur bag ryggen. Denne holdning i karate kaldes kiba dachi, og i wushu kaldes den mabu, ifølge udførelsesteknikken er de nøjagtig de samme.

I karate bruges denne holdning til at bevæge sig til siden, og i wushu udføres den som en statistisk holdning til at stå stille, men dens mobilitet er en forudsætning. Det er værd at bemærke, at den europæiske "mur" primært påvirker benforlængerne og den østlige - på gluteal muskler.

I den østlige variation spredes benene for at fordoble skulderbredden for at udføre "væggen". Fødderne er placeret parallelt med hinanden. Strømper i karate ser fra hinanden, i wushu er de konkave indad. Knæene skal bøjes, så de ikke stikker ud over tæerne (i en ret vinkel). Hofterne skal være parallelle med gulvet. Bælterne flugter med knæene. Kroppen skal holdes lige uden at vippe. I karate samles hænderne på hofterne og strækkes ud i en kampposition og i wushu - lige foran dig. Når du har taget stillingen til en rytter, skal du modstå så meget tid som muligt. Sekunder tælles, men for rigtige mestre - i minutter.

Mestrene mestrer teknikken med mabu eller kiba dachi i årevis og udfører den dagligt, da det er ret vanskeligt at overholde ovenstående krav.

Populær af emne.