Sådan Udføres Vakuumøvelsen Korrekt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Udføres Vakuumøvelsen Korrekt
Sådan Udføres Vakuumøvelsen Korrekt

Video: Sådan Udføres Vakuumøvelsen Korrekt

Video: Sådan Udføres Vakuumøvelsen Korrekt
Video: Foam roller øvelser » Sådan bruger man en foam roller (ekspertråd) 2024, Kan
Anonim

Et hadefuldt lag fedt på maven findes hos de fleste kvinder. En af de mest populære og effektive øvelser er abdominal vakuum. Men næsten ingen lykkes at gøre det ved første forsøg uden at lære teknikken. For at resultatet skal vises, er det vigtigt at forstå, hvordan man udfører vakuumøvelsen korrekt.

Sådan udføres vakuumøvelsen korrekt
Sådan udføres vakuumøvelsen korrekt

Hvorfor er vakuumøvelse for maven nyttig?

Meget ofte fører øvelseskomplekser som "hvordan man får en smal talje på 10 minutter om dagen" ikke til markante resultater. Det er længe blevet undersøgt og bevist, at kun en afbalanceret diæt med et moderat kalorieunderskud kan hjælpe dig med at tabe fedt. Hvis du går på diæt, begynder kroppen at tabe sig ikke på grund af overskydende fedt, men på bekostning af sine egne muskler. Som et resultat vil kroppens kvalitet ikke være tilfredsstillende.

Aktiv pumpning bare pressen giver heller ikke taljen. I nogle tilfælde er selv den modsatte effekt mulig. På grund af muskelvækst kan taljen blive visuelt større.

Men der er en særlig øvelse, der har været kendt i meget lang tid. Dette er underrummets vakuum. Denne øvelse blev stadig brugt aktivt af Arnold Schwarzenegger.

Vakuumet kom til træning fra yoga. Det hjælper aktivt med at reducere taljen og opnå en perfekt flad mave. Hvis du læser anmeldelserne om vakuumøvelsen, kan du bestemme, at ca. 3 cm kan fjernes på kortest mulig tid.

Øvelsens ejendommelighed er, at der under de sædvanlige klassiske øvelser til pressen kun er rectus abdominis muskel, der hovedsagelig er involveret. Vakuumet giver dig mulighed for at træne den tværgående muskel, takket være hvilken evnen til at holde underlivet vises.

Den tværgående abdominal muskel kan også kaldes en slags bælte, der giver dig mulighed for visuelt at indsnævre taljen. Derudover kan du med konstant træning se, hvordan rygsmerter falder.

Men der er kontraindikationer for at udføre vakuumøvelsen:

  1. Graviditet.
  2. Menstruationsperiode.
  3. Postoperativ periode.
  4. Mavesår.

Hvis øvelsen forårsager svær smerte, skal du stoppe med at træne og se en læge.

Hvad er mulighederne for at udføre vakuumøvelser

I praksis er kun 4 startpositioner kendt for at udføre vakuumøvelsen:

  1. Stående.
  2. Sidder.
  3. Liggende på ryggen med bøjede eller lige ben.
  4. Stående på alle fire.

For begyndere er det bedre at vælge en anden position end den første. Det betragtes som det sværeste at udføre et vakuum i maven, mens man står.

Teknik til at udføre træningsvakuum for maven

Uanset kroppens position består gennemførelsen af vakuumøvelsen i 6 faser:

  1. Efter startposition er det nødvendigt at inhalere den maksimale mængde ilt gennem næsepassagerne.
  2. Ved hjælp af en skarp udgang af luft gennem mundhulen er det nødvendigt at frigøre lungerne fra ilt så meget som muligt.
  3. Mens du udånder luft, skal du trække i maven så meget som muligt. For at gøre dette kan du forestille dig, at du vil trykke navlen mod rygsøjlen.
  4. Luften kan ikke inhaleres i 15 sekunder. Hvis vakuumet ikke kan holdes uden ilt i begyndelsen af træningsøvelsen, kan du prøve at tage en lille ånde uden at slappe af mavemusklerne.
  5. Begynd at glatte dine mavemuskler glat, mens du udånder roligt og langsomt. Pludselige handlinger er ikke tilladt.
  6. Det er fortsat at foretage et par glatte ind- og udåndinger og derefter gentage vakuumøvelsen igen.

Over tid kan du holde luften i et minut. Antallet af tilgange kan øges op til 5 gange.

Anbefalede: