Wrestling Regler

Indholdsfortegnelse:

Wrestling Regler
Wrestling Regler

Video: Wrestling Regler

Video: Wrestling Regler
Video: НАЧАЛО КАРЬЕРЫ РЕСТЛЕРА! WRESTLING REVOLUTION 2D ПРОХОЖДЕНИЕ#1 2024, Kan
Anonim

Wrestling er en sport og samtidig en type iscenesat show, hvor handlingerne diskuteres på forhånd af deltagerne. Nogen fordømmer ham for falskhed, og nogen afsætter hele sit liv til ham. I begge tilfælde lægges der særlig vægt på reglerne.

Wrestling regler
Wrestling regler

Funktioner ved brydning - reglerne i reglerne

Det vigtigste træk ved brydning er det praktiske fravær af nogen klart etablerede regler i den. At være iscenesat er kampe i denne sport et kalejdoskop af teknikker og teknikker taget fra forskellige kampsport, som igen bestemmer den relative lighed mellem bryderegler og de regler, der er fastlagt af den græsk-romerske brydeforening.

Derudover kan begrænsninger være af improvisationsmæssig karakter, der er baseret på at sikre en fighters liv og sundhed samt på de etablerede normer for tv-udsendelse og åben screening i en bestemt region. Dette skyldes det faktum, at ofte akrobatiske numre og brugen af improviserede våben er beskrevet i kampscenariet. Reglerne kan også omfatte genstande, der sikrer tilskuernes sikkerhed, fordi kampen undertiden fortsætter uden for ringen.

Wrestling sejrforhold

Der er to hovedtyper af dueller: en-til-en og team sparring. Afhængigt af dette vil betingelserne for sejr blive ændret lidt, men under alle omstændigheder vil der kun være en vinder, eller der vil ikke være nogen vinder. Det er også værd at bemærke, at de nuancer, der bestemmer sejren for en bestemt fighter for hver kamp, kan forhandles separat af arrangørerne.

Sejrsbetingelser:

• at holde modstanderen i ringen med skulderblade i hele tiden, mens dommeren tæller - på antallet af tre tildeles vinderen;

• overtrædelse af den tidsramme, der er indstillet af dommeren, når fighteren er uden for ringen - i dette tilfælde tildeles sejren til modstanderen;

• overgivelse af fjenden, når hans modstander udfører smertesyndrom;

• diskvalifikation på grund af overtrædelse af de etablerede regler for en bestemt kamp, medmindre der oprindeligt er fastsat en betingelse, der ekskluderer diskvalifikation;

• knockout - modstanderens fysiske manglende evne til at fortsætte kampen;

• en sejr over enhver modstander i en holdkamp giver hele gruppen mulighed for at vinde, selvom der stadig er aktive krigere i modstanderens hold;

• sejr i en stige-kamp, hvis krigeren formår at nå objektet over ringen først;

• opretholdelse af forrang i den "kongelige kamp", forudsat at alle andre modstandere fjernes fra ringen ved at kaste dem over det øverste reb.

Tekniske regler, forbud

1. I holdkampe er reglen "hver mand for sig selv", men dette giver ikke krigeren ret til at tage fat på sin holdkammerat.

2. Strejker med støvlens tå, lukket knytnæve, spyt i øjnene og bid betragtes som forbudt i brydningen.

3. Enhver deltager i kampen kan angribe en anden når som helst og hvor som helst i ringen.

4. Hvis den kriger, der modtager sparket, griber rebet, skal holdet stoppes. Det samme gælder tilbageholdelse. Så snart angriberen bevæger sig væk, tæller dommeren ned og kan, afhængigt af reglerne for en bestemt kamp, diskvalificere den angribende fighter. Denne regel gælder ikke, når en konkurrent klatrer på et reb for at angribe en modstander.

5. Kampen kan ende med uafgjort, hvis begge deltagere diskvalificeres, eller begge slås ud.

6. Annullering af kampen udføres kun, hvis det er umuligt at tælle sejren.

Anbefalede: