Sådan Træner Du Udholdenhed

Indholdsfortegnelse:

Sådan Træner Du Udholdenhed
Sådan Træner Du Udholdenhed

Video: Sådan Træner Du Udholdenhed

Video: Sådan Træner Du Udholdenhed
Video: Sådan træner du udholdenhed #223 2023, December
Anonim

Træthed er den moderne menneskes plage. Hverdagens bekymringer får os undertiden til at føle os udmattede om morgenen, selv en dyb søvn hjælper ikke. Et par tip hjælper dig med at klogt overvinde lang levetid og sportsafstand og ikke være udmattet.

Sådan træner du udholdenhed
Sådan træner du udholdenhed

Instruktioner

Trin 1

Udvikl din egen træningsplan. Start med morgenøvelser, især hvis sidste gang du så gymnastiksalen var i dyb barndom.

Trin 2

Oprindeligt skal træning være let, så du kommer ind i den rytme, der kræves til din hovedtræning. Lad din morgenopvarmning i den første uge bestå af enkle trænings- og styrkeopgaver. Derefter tilføj en hurtig gåtur eller bare en rask gåtur til den.

Trin 3

Træn i ethvert vejr. I den anden eller tredje uge af morgenundervisningen skal du tilføje styrkeøvelser med håndvægte til dine øvelser, men overdriv det ikke. I alt bør morgensport ikke tage mere end en halv time.

Trin 4

Når morgen træning holder op med at føle sig hård, skal du tage dig tid til træning om aftenen - kroppen er allerede klar til dem. Han er fantastisk til at træne lange afstande.

Trin 5

Inden du går videre til maratonløbene, skal du tage et par lette omgange på et nærliggende stadion. Registrer, hvor længe du løb uden udmattelse. Først kan du næppe gennemføre to omgange uden at gispe efter vejret. Din opgave er at øge antallet af cirkler, du kan gøre uden at opleve overdreven stress.

Trin 6

Forsøg ikke at sætte poster! Forøg antallet af omgange gradvist, sørg for at varme op inden løbet. Diversificer din træning - spring over forhindringer, træk dig op på baren, sving dine mavemuskler. Over tid vil du føle, at du har mere styrke, og det bliver lettere at overvinde afstande.

Trin 7

Hvis du forstår, at der ikke er tid til et aftenløb, så prøv at bevæge dig mere om dagen, spring elevatorer over og gå en del af vejen til arbejde til fods i et accelereret tempo.

Trin 8

Juster din diæt. Undgå fødevarer, der er for fede og utvetydigt usunde, såsom chips og sodavand. Prøv ikke at ryge - denne vane giver dig ikke mulighed for at opnå seriøse resultater.

Trin 9

God fornøjelse! Bliv motiveret af det faktum, at fysisk udholdenhed går hånd i hånd med mental udholdenhed. Kontorarbejde ophører med at være en tung byrde for dig, du bliver mindre træt og holder op med at blive syg ofte.

Anbefalede: