Hvordan Man Henter Bolden

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Henter Bolden
Hvordan Man Henter Bolden

Video: Hvordan Man Henter Bolden

Video: Hvordan Man Henter Bolden
Video: Derfor hader målmænd VM-bolden 2024, April
Anonim

I fodbold freestyle er et af de vigtigste elementer, der skal udarbejdes klart, at løfte bolden. Der er flere meget effektive og effektive måder at udføre denne øvelse på. Så placer dine fødder i hoftebredde fra hinanden, og følg disse trin.

Hvordan man henter bolden
Hvordan man henter bolden

Er det nødvendigt

  • - Fodbold;
  • - støvler.

Instruktioner

Trin 1

"Magi"

Placer bolden en kort afstand bag dig, placer en fod oven på bolden med fodens vrist. Derefter skal du bare rulle den tilbage, så den ruller langs dit ben. Og når foden og overfladen er i kontakt, skal du trække benet skarpt op. Selvfølgelig vil dette element være vanskeligt at gennemføre første gang, så prøv at gøre det mere end et dusin gange.

Trin 2

"Side magi"

Gør det samme trick ovenfor, bare placer din fod på bolden, ikke med vristen, men med sålens kant i en svag vinkel.

Trin 3

"Enkel stigning"

Lirk kuglen lidt med tåen og løft den fra jorden uden at bruge dine hænder. Dette er den nemmeste måde.

Trin 4

"Ved kaviar"

Klem kuglen mellem dine ben, og rul dit frie ben op med støttekalven. Og straks drej 180 grader.

Trin 5

"Feint Ronaldinho"

Placer dine fødder omkring skulderbredde fra hinanden. Den ene fod er på bolden. Rul bolden i en hurtig bevægelse mod dit støtteben. Efter kontakt skal bolden svæve opad, som om den ruller langs det modtagne ben. Fortsæt med din rullende fod, selv når bolden rører din skøjtefod. Hvis det ikke virker, skal du prøve at dreje foden på støttebenet. Eller læg den med sålerne op.

Trin 6

"Feint Thierry Henry"

Lav nu signaturfinten til denne berømte franske fodboldspiller. Placer din højre fod på bolden. Træd frem med din venstre fod. Rul bolden med højre parallelt med venstre, efter at bolden rammer hælen på højre fod. Hvis du gør dette skarpt, men jævnt, så stiger bolden op til ca. knæniveau ved indvirkning på hælen. I dette øjeblik skal du slå ham med hælen op. Hvis det gøres korrekt, flyver bolden over hovedet.

Trin 7

"Saks"

Lav en slags saks ved at placere bolden mellem dine to fødder. Rul den hurtigt på din bagfod og giv den en hurtig bevægelse. Dette træk fungerer meget godt på is, når bolden er meget glat.

Anbefalede: