Hvordan Man Fanger Bolden

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Fanger Bolden
Hvordan Man Fanger Bolden
Video: Hvordan Man Fanger Bolden
Video: Who will get the Siren Head? Siren Head is looking for a girl! In real life! 2023, Februar
Anonim

At fange bolden er en færdighed, der kræves til holdspil. Efter at have trygt mestret bolden på flugt kan spilleren straks gå videre til angreb, efterfølgende overførsel, dribling eller kast. I spil som basketball eller volleyball, inden de fanger bolden, planlægger spilleren allerede, hvor og til hvem han vil give den. Valget af metoden til at fange bolden afhænger af personens position i forhold til den flyvende kugle, hastigheden og højden af ​​flyvningen.

Hvordan man fanger bolden
Hvordan man fanger bolden

Instruktioner

Trin 1

Alle metoder til at fange en bold kombinerer tre hovedfaser: forberedende, hoved og endelig. Den enkleste og vigtigst af alt den mest pålidelige måde er at fange bolden med begge hænder på én gang.

Trin 2

Forberedende fase

Hvis bolden flyver mod dig på hoved- og brystniveau, skal du strække dine lige arme fremad mod den. Stram fingrene og hænderne, form dem til en kurv, der er større end kuglens diameter. Hvis bolden flyver under brysthøjde, vippes kroppen lidt fremad, skal du sidde lidt dybere ned og sænke skulders højde til modtagelsesniveauet for bolden. Læn dig fremad mod den flyvende bold.

Trin 3

Hovedfase

Når du modtager bolden, skal du vikle fingrene omkring den, men ikke dine håndflader, og klemme den mellem dine hænder. Når du fanger bolden, skal du bøje armene forsigtigt mod albueleddene. Dette vil være en dæmpende bevægelse, der dæmper slagkraften.

Trin 4

Afsluttende fase

Efter at have modtaget bolden, hold den i dine arme bøjet ved albuerne, flyt din krop lidt fremad. Om nødvendigt kan bolden beskyttes mod at blive grebet af albuerne, der er spredt ud til siden.

Trin 5

For at øve på at fange bolden korrekt skal du bruge en simpel øvelse - at kaste bolden på gulvet eller mod en væg og fange efter reboundet. Disse øvelser giver dig mulighed for at udvikle en "forståelse" af boldens opførsel, lære at holde den korrekt, kontrollere placeringen af ​​din krop, hoved og reaktion. En anden type træning er at fange bolden og derefter sende den i et par, mens du står stille, og derefter med en løbepartner.

Populær af emne.