Sådan Drejes Bolden

Indholdsfortegnelse:

Sådan Drejes Bolden
Sådan Drejes Bolden

Video: Sådan Drejes Bolden

Video: Sådan Drejes Bolden
Video: Lær at hooke bolden 2023, Marts
Anonim

Sandsynligvis ved enhver fyr at spille fodbold. Dette er den mest populære sport. Men bare at spille bolden uden at bruge forskellige teknikker er slet ikke interessant. Lær et par teknikker til at vride sværdet, og du vil gøre dit spil mere effektivt og spektakulært.

Ved at vride bolden kan du score et mål selv fra et hjørne uden hjælp
Ved at vride bolden kan du score et mål selv fra et hjørne uden hjælp

Instruktioner

Trin 1

Klip (snoet) slag med ydersiden af foden. Forbered dig på denne teknik på samme måde som til et regelmæssigt slag med den ydre del af foden. For at få bolden til at dreje i begge retninger skal du sparke væk fra midten. For at få bolden til at begynde at rotere udad, skal du ramme den på den del, der er tættere på støttebenet. Først skal du røre bolden med den del af vristen, der er tættere på tæerne, og derefter bevæge sig med sparkfoden mod støttebenet og løfte benet af bolden, når det er midt i vristen.

Trin 2

Et snoet spark med indersiden af foden. Når du sparker med din højre fod, skal du løbe til venstre side af bolden. Placer dit støtteben bag bolden og lidt til siden. Slå med indersiden af vristen på den del af kuglen, der er længst væk fra støttebenet. Benet skal som det er tilfældigt rulle på bolden og derved rotere rundt om sin akse. Bolden efter et sådant slag flyver fremad og roterer til venstre.

Trin 3

Brug de samme øvelser til at træne afskårne slag, som du ville gøre for regelmæssige slag med forskellige sider af vristen. Servering af hjørnespark er en god øvelse i denne henseende. Jeg vil gerne bemærke, at mange berømte og ikke særlig berømte fodboldspillere opnåede, at bolden fløj lige i mål uden hjælp.

Trin 4

Fodboldspillere ty ofte til slag med den ydre del af foden. Det er meget lettere end at slå med indersiden af din fod. Selvom en rigtig fodboldspiller skal kunne bruge begge teknikker. Det skal også huskes, at højden af boldens flugt afhænger af, hvilken position anklen har under sin kontakt med bolden.

Trin 5

For at dreje bolden korrekt skal du anvende en enkel og effektiv øvelse. Installer et stativ på en halv meter på marken. Sørg for, at kuglen som sådan vikles rundt om den under flyvningen. Du kan slå med begge sider af liften. Og vær ikke flov, så fortvivl ikke, hvis opgaven i første omgang ikke fungerer for dig. Dette er normalt. Du skal bare træne hårdere og oftere, så resultatet venter ikke på dig.

Populær af emne.