Sådan Drejes Bøjlen Korrekt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Drejes Bøjlen Korrekt
Sådan Drejes Bøjlen Korrekt

Video: Sådan Drejes Bøjlen Korrekt

Video: Sådan Drejes Bøjlen Korrekt
Video: Hvordan ride en hest? Korrekt hestevogn Moskva Hippodrome | Coach Olga Polushkina 2024, April
Anonim

Hvis du ikke har tid til at deltage i træning, og slankekure ikke har nok tålmodighed - drej bøjlen. Det fjerner perfekt ekstra centimeter fra taljen og forbrænder kalorier. 15 minutters daglig træning er nok, og din talje ændres mærkbart. Du kan lære at dreje en ramme på dine hofter - så du "dræber to fugle i en sten" på samme tid.

Sådan drejes bøjlen korrekt
Sådan drejes bøjlen korrekt

Er det nødvendigt

Hoop

Instruktioner

Trin 1

Før du begynder at dreje bøjlen, skal du lære at trække vejret ordentligt. Åndedrætssystemet er sådan, at når musklerne er anstrengt, skal du trække vejret ud, og når du er afslappet, indånder du. Sørg for at lave en særlig øvelse før hver klasse. Det hjælper med at forbrænde kalorier og genoplive de indre organer. Og det fremmer også frigivelse af luft fra maven og en mere signifikant undersøgelse af musklerne. Så stå op lige med fødderne skulderbredde fra hinanden, og hold dine arme langs din torso. Slap af, træk vejret roligt. Når du ånder ud, skal du vippe din torso 45 grader fremad og holde din mave gemt i ca. 10 sekunder. Gentag øvelsen med en ny udånding og så videre flere gange.

Trin 2

Først skal du købe en plastik- eller aluminiumsramme. Med en sådan "simulator" er du mindre tilbøjelige til at få blå mærker. Første gang skal du dreje bøjlen ikke mere end 2 minutter, fordi din hud ikke er vant til sådanne belastninger, og du kan let skade dig selv. Forøg gradvis din træningstid med 2-3 minutter og nå 15-20 minutter om dagen.

Trin 3

Generelt er teknikken til at rotere bøjlen meget enkel, men på samme tid kan eventuelle afvigelser fra den skade dig. Når du drejer bøjlen, skal benene være sammen og ikke skulderbredde fra hinanden, som mange tror. På grund af denne almindelige fejl opnås den mindste belastning på taljen. Dybest set fungerer musklerne i nedre ryg, hofter og bagdel. Du skal ikke vride "frem og tilbage", men rotationsbevægelser rundt om taljen.

Trin 4

Når du allerede har lyst til et "es", kan du købe en tungere bøjle og øge tiden til 30 minutter om dagen. Den mest "avancerede" kan vride bøjlen med knebøj, med bøjninger til venstre og højre, og også på det ene ben.

Anbefalede: