Sådan Drejes Nunchucks

Indholdsfortegnelse:

Sådan Drejes Nunchucks
Sådan Drejes Nunchucks

Video: Sådan Drejes Nunchucks

Video: Sådan Drejes Nunchucks
Video: Dod pieci! 2021 himna - Pāri visam (Kreisais Krasts pied. Būū) 2024, April
Anonim

Nunchucks er traditionelle orientalske kanter. Nunchucks er en kombination af to afrundede pinde, fastgjort med en stærk ledning. Med tilsyneladende uskadelig af dette våben i dygtige hænder kan nunchucks påføre alvorlige kvæstelser, og det er næsten umuligt at tage pinde væk under deres forfremmelse.

Sådan drejes nunchucks
Sådan drejes nunchucks

Instruktioner

Trin 1

Find et passende sted at øve med nunchucks. For en nybegynder atlet vil våbenet bestemt falde eller flyve væk til siden, hvilket kan skade andre eller ødelægge værdifulde genstande i lejligheden. Rummet skal være rummeligt, og det er ønskeligt at have et blødt gulv, da de tunge nunchucks, der er faldet, giver meget støj.

Trin 2

For at beskytte din krop skal du bruge bløde nunchucks i begyndelsen af din træning. Prøv at lave træningsnunchucks fra ruller af gammelt tapet med tape omkring dem. Når du har mestret dette våben, skal du udvikle din armstyrke med træ-nunchaku.

Trin 3

For at komme i gang skal du lære at dreje nunchucks langs en forudvalgt bane. Ret pindene langs den mentalt afmærkede sti. Gør bevægelsen så bevidst som muligt ved gradvist at øge rotationshastigheden. De enkleste teknikker skal udvikle din refleks.

Trin 4

Når du først har lært at dreje nunchucks på afstand, skal du begynde at øve dig i grundlæggende kampstillinger. Axillærgreb i nunchaku: placer en pind under armhulen og ret dens ende tilbage. Hold den anden med samme hånd og træk den ned. Hvis du trækker den nederste pind med magt, kan du slå med den øvre pind langs en uforudsigelig bane for fjenden.

Trin 5

De vigtigste bestemmelser ved brug af nunchucks inkluderer skuldergreb. Placer en pind under din arm og den anden på din skulder. I dette tilfælde skal ledningen være bag skulderleddet. Lær at dreje nunchucks fra denne position. Øv denne bevægelse: Sænk nunchucks ned, mens du holder den ene pind i dine hænder, og lad den anden hænge frit. Drej nunchucks op, løft underarmen, mens den frie pind skal være under armhulen, som i aksillærgrebsposition. Novice wrestlers er nødt til at udføre 300-500 gentagelser af denne bevægelse for at konsolidere den.

Trin 6

Arbejd begge gribere skiftevis. Fra dit aksillære greb skal du smide nunchucks lige op og fange den frie pind med din skulder. Ret skuldergrebet ned fra skuldergrebet og fastgør aksillæret. Når du lærer de grundlæggende bevægelser og greb, kan du begynde at mere komplekse kampteknikker.

Anbefalede: