Sådan Træner Du I En Romersk Stol

Indholdsfortegnelse:

Sådan Træner Du I En Romersk Stol
Sådan Træner Du I En Romersk Stol

Video: Sådan Træner Du I En Romersk Stol

Video: Sådan Træner Du I En Romersk Stol
Video: Backapp stolen: Sådan træner du ryggen mens du arbejder 2024, Kan
Anonim

Den romerske stolkrølle er en behagelig og effektiv øvre maveøvelse. Denne simulator eliminerer unødvendig stress på hoftefleksorer og nedre rygmuskler, så hovedbelastningen går nøjagtigt til mavemusklerne.

Crunches på en romersk stol
Crunches på en romersk stol

Instruktioner

Trin 1

Den romerske stol er en speciel bænk med fodstøtter. Denne simulator retter sig mod den øvre del af maven. Drejning på en romersk stol udvikler styrke og skærper formen på de øvre "terninger".

Træningsmaskine romersk stol
Træningsmaskine romersk stol

Trin 2

Sid på en romersk stol. Placer bækkenet helt på sædet, og sørg for, at bagdelen ikke stikker ud over sædets kant. Få dine ben under de specielle stop, du kan først justere dem til din højde. Kryds dine arme over brystet eller læg dine hænder bag hovedet og lås dem i en "lås" afhængigt af dit kondition.

Trin 3

Træk vejret dybt, hold vejret og sænk din torso lidt under dine hofter. Gør et vrid fremad: løft dit hoved og skuldre fra startpositionen 30-60 ° med anstrengelsen fra mavemusklerne. Du kan løfte din torso til en lodret position, hvis du har svært ved at arbejde med en vægt.

Trin 4

Udånder gennem den sværeste del af stigningen. På øvelsens højeste punkt skal du stoppe musklerne kort og statisk. Udånd helt og vend tilbage til startpositionen. Dette er en gentagelse.

Trin 5

Amplitude af bevægelse i en romersk stol, i modsætning til lignende øvelser på gulvet, gør regelmæssige crunches til en seriøs test for mavemusklerne. Derfor kan yderligere vægte i form af "pandekager" eller håndvægte ikke bruges. Yderligere belastning kan føre til, at hoftefleksormusklerne overtager hovedbelastningen, og mavemusklerne forbliver ubrugte.

Anbefalede: