Sådan Beregnes Belastningen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Beregnes Belastningen
Sådan Beregnes Belastningen
Anonim

Styrketræning kan tjene en række formål, lige fra at tabe sig til at få muskelmasse. Både træningsprogrammet og teknikken til at udføre hver enkelt øvelse afhænger af det valgte mål. Det er nødvendigt med det fulde ansvar at nærme sig den belastning, du oplever for at undgå overtræning og opnå det ønskede resultat.

hvordan man beregner belastningen
hvordan man beregner belastningen

Instruktioner

Trin 1

Sørg for at varme dig op før hver træning. Husk, at utilstrækkelig opvarmning af muskler og ledbånd i bedste fald simpelthen ikke giver dig mulighed for at udføre en fuld træning, og i værste fald vil de føre til skade. Tillad ti til femten minutter at varme op.

Trin 2

Pauserne mellem træningen bør ikke være mindre end en dag. Selvom du kun bruger aerob træning og ikke løfter vægte, skal du give din krop rigelig tid til at komme sig. Også din søvn skal være mellem otte og ti timer.

Trin 3

Hold en oversigt over dine træningsprogrammer. Fremhæv perioder, der fokuserer på at få og tabe masse, samt at fokusere på en bestemt muskelgruppe hver.

Trin 4

Hvis dit mål er at få masse, skal du skære udstyr som løbebånd og cykel ud. Brug dem i den sidste fase af træningsperioden. Husk, at et program på fire til fem træningsdage er optimalt til at få masse, hvor hver trænes en stor og en lille muskelgruppe. Antallet af gentagelser i hver øvelse bør ikke overstige otte, og antallet af tilgange bør ikke overstige seks. Beregn belastningen, så du ved den sidste rep af det sidste sæt når din grænse.

Trin 5

Med aerobe træningsprogrammer, der sigter mod at tabe sig og trække en lettelse, samt forbrænde overskydende fedtmasse, anbefales det at starte og afslutte træningen på et løbebånd. Start med fem minutter i starten og tyve minutter i slutningen, og øg gradvis varigheden til femten minutter i starten og fyrre minutter i slutningen af din træning. Øv ikke med hovedtelefoner, du skal tydeligt høre dit hjerte. Stop med at træne straks, hvis du oplever uønskede virkninger såsom svimmelhed, kvalme, hovedpine eller hjertesmerter.

Trin 6

Lyt til din krop efter hver træning. Hvis du har en følelse af lethed i hovedet, er der ingen følelse af tomhed og træthed, så betyder det, at den udførte belastning er optimal for dig. Hvis du føler dig meget træt, skal du reducere træningens intensitet, og hvis der ikke er nogen ændring i tilstanden før og efter træning, skal du øge belastningen.

Anbefalede: