Sådan Beregnes Kalorieindholdet I En Skål

Indholdsfortegnelse:

Sådan Beregnes Kalorieindholdet I En Skål
Sådan Beregnes Kalorieindholdet I En Skål

Video: Sådan Beregnes Kalorieindholdet I En Skål

Video: Sådan Beregnes Kalorieindholdet I En Skål
Video: Av av av.. Så gik den ikke længere! | FIT MED FEDE | SÆSON 2 - AFSNIT 3 2023, Oktober
Anonim

For at spise ordentligt og til fordel for kroppen, skal du vide, at hver person er individuel, og derfor er alle organismer forskellige og har brug for en anden mængde kalorier. Det er ret ligetil at bestemme mængden af kalorier, du har brug for. Hvis du beslutter at beregne energiværdien af de retter, du spiste i løbet af dagen, vil det tage noget tid første gang, og så vil det være meget lettere at gøre dette. For at beregne kalorieindholdet i en skål skal du have en tabel, hvor kalorierne for alle produkter er angivet. Disse tabeller findes normalt i kogebøger og kan også findes på Internettet. Her er nogle tip til beregning af kalorier:

Sådan beregnes kalorieindholdet i en skål
Sådan beregnes kalorieindholdet i en skål

Instruktioner

Trin 1

Saml etiketter fra mad, du spiste i løbet af dagen.

Kontroller for tilstedeværelsen af en indskrift på pakken, der angiver kalorierne pr. 100 gram af produktet. Bestem produktets kategori, da der for eksempel ikke er 100 gram æg, så du skal være opmærksom på det andet symbol på mærkning af hvert æg er det han, der angiver kategorien af dette produkt.

Trin 2

Beslut om ingredienserne i maden i skålen.

Vej hver mad separat, da alle kaloritabeller er baseret på 100 gram af en bestemt mad. Tilsæt den nøjagtige mængde, ikke med øjet, af de nødvendige fødevarer, der er tydeligt angivet i opskriften, såsom korn, grøntsager, kød osv.

Trin 3

Opsummer kalorieindholdet i hele skålen, og bereg derefter kalorieindholdet i en portion. Bemærk antallet af kalorier, du spiste med dette måltid, og gør det samme med efterfølgende måltider hele dagen.

Trin 4

Opsummer antallet af forbrugte kalorier i løbet af dagen. Når du har besluttet energiværdien af den mad, du spiste i løbet af dagen, skal du sammenligne alle disse data med tabellen over den nødvendige daglige mængde kalorier, du har brug for, under hensyntagen til alle karakteristika af dit arbejde og din livsstil …. Du skal muligvis justere din diæt.

Anbefalede: