Sådan Beregnes Fedtforbrændingspuls

Sådan Beregnes Fedtforbrændingspuls
Sådan Beregnes Fedtforbrændingspuls

Video: Sådan Beregnes Fedtforbrændingspuls

Video: Måling af blodtryk, puls og performance 2022, November
Anonim

Vidste du, at du under vægttabsøvelser nemt kan beregne fedtforbrændingspulsen? Under træning hjælper hjertefrekvensindikatoren med at kontrollere belastningen, for at forstå på hvilket tidspunkt kroppen begynder at forbrænde fedt.

Pulse hjælper dig med at tabe dig
Pulse hjælper dig med at tabe dig

Enhver person har en maksimal tilladt puls. Der er en formel, der beregner din puls 220 minus din alder. Hvis din puls er højere end denne værdi, har hjertet det svært, og det har mangel på ilt og næringsstoffer.

Under ingen omstændigheder skal du træne ved en sådan grænse, da det kan være meget farligt. Men det er fra værdien af ​​den maksimale puls, at den krævede puls korridor beregnes under træning.

I denne periode slår hjertet med en sådan frekvens, at det giver en tilstrækkelig mængde ilt, hvilket resulterer i, at kulhydrater og fedt aktivt nedbrydes. Dens formel er som følger (220-alder) * 0, 6-0, 8.

Yderligere er træningspulsfrekvensen opdelt i to betingede niveauer. Den første er den puls, der er effektiv til forbrænding af fedt. Dette er et område på 70% af det maksimale. I gennemsnit viser dette sig at være 130 slag i minuttet +/- 10, afhængigt af din alder.

For at skilles med ekstra pund, skal du træne med en sådan puls i mindst 40 minutter, da kulhydrater indtages i de første 20 minutter af træningen, og først derefter begynder fedt at bryde sammen.

Det andet niveau er over 70% af det maksimale, det træner aerob udholdenhed og brænder også først kulhydrater og derefter fedt.

Populær af emne.