Hvad Er Abs-simulatorerne

Indholdsfortegnelse:

Hvad Er Abs-simulatorerne
Hvad Er Abs-simulatorerne

Video: Hvad Er Abs-simulatorerne

Video: Hvad Er Abs-simulatorerne
Video: GENNEMGANG AF TRX. Træning for BEGYNDERE 2024, Marts
Anonim

Der er et stort antal abdominale maskiner: hula hoop, gymnastikrulle, fitball osv. Nogle af dem giver dig mulighed for at oprette en reliefpresse, andre justerer kun figuren lidt i taljeområdet.

mavemaskiner
mavemaskiner

Instruktioner

Trin 1

Der er flere typer abdominale maskiner. Nogle er kun designet til at korrigere figuren i taljeområdet, andre er i stand til at maksimere øvre, midterste og nedre tryk. Derfor er det nødvendigt at vælge simulatorer i overensstemmelse med den effekt, der planlægges opnået. Hvilke abdominale maskiner er der?

Trin 2

Gymnastikrullen er en af de sværeste af sin art. Du bør ikke begynde at træne på dette udstyr uden indledende forberedelse, ellers kan du lide af muskelsmerter i flere dage. Fordelen ved denne simulator er, at den giver dig mulighed for yderligere at pumpe musklerne i ryggen og triceps.

Trin 3

Du kan finde en standard abs bænk i ethvert fitnesscenter. Det kan være både vandret og skråt og giver dig mulighed for at udføre et stort antal maveøvelser: vridning, løftning, bøjning af benene osv. En skrå bænk foretrækkes naturligvis, da den giver en stærkere belastning.

Trin 4

Den velkendte hula-bøjle og træner "Grace", som er en flad metalpandekage, kan placeres ved siden af hinanden med hensyn til effektivitet, da sidstnævnte blev oprettet som et alternativ til bøjlen. Forvent ikke specielle resultater fra daglige hula hoop-træning, selvom han er i stand til at fjerne et lag mavefedt. Og "Grace" -simulatoren giver dig mulighed for at fuldføre, hvad du startede ved at justere de skrå muskler i maven uden at lægge skulderbæltet.

Trin 5

"Roning" -simulatoren er en universel simulator, der giver dig mulighed for at bruge næsten alle kroppens muskler, inklusive mavemusklerne. Det giver dig mulighed for at forbrænde overskydende kalorier meget effektivt og harmonisk udvikle musklerne i ryg, skuldre og arme, træne musklerne i balder, lår og hamstrings.

Trin 6

Lektioner med fitball - en stor gymnastikbold i gummi - vinder mere og mere popularitet. På dette apparat kan du udføre et stort antal forskellige øvelser for alle kendte muskelgrupper. Selvom de, der ønsker at skabe en lempelsesfigur, er bedre tjent med at lede efter en anden skal - denne bruges mest til at lindre følelsesmæssig og psykofysisk stress. Det giver ikke meget belastning, men det er meget muligt at stramme musklerne og komme i form på det.

Trin 7

Du finder sjældent Ab-roller-træningsmaskinen i fitnesscentre; den købes til træning derhjemme. Denne simulator giver dig mulighed for at koncentrere dig om rectus abdominis muskler uden at påvirke musklerne i nakke og skuldre. Hvis du har problemer med nakke- og skulderbæltet, kan du vælge denne enhed. Bosu fitnessmaskinen træner bevægelseskoordination og balance. På grund af dette styrkes ryggen og mavemusklerne, og kropsholdningen forbedres. Du kan også stramme pressen på en simpel vandret bjælke.

Anbefalede: