Sådan Vælges En Styrketræningsmaskine

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælges En Styrketræningsmaskine
Sådan Vælges En Styrketræningsmaskine

Video: Sådan Vælges En Styrketræningsmaskine

Video: Sådan Vælges En Styrketræningsmaskine
Video: How to select Strength Training equipment 2024, Kan
Anonim

Styrketræning former kroppen, opretholder muskeltonus og hjælper dig med at tabe sig. For at opnå resultater er det ikke kun nødvendigt at vælge et sæt øvelser, men også at vælge den rigtige styrketræner.

Sådan vælges en styrketræningsmaskine
Sådan vælges en styrketræningsmaskine

Instruktioner

Trin 1

Beslut, til hvilket formål du har brug for en styrke maskine, om andre medlemmer af din familie vil bruge den. Mål, hvor meget plads du kan afsætte til din hjemmetræningsmaskine. ud fra dette skal du vælge et kompleks, der tilfredsstiller alle anmodninger.

Trin 2

Bed en butiksmedarbejder om at vise dig forskellige maskiner på arbejdspladsen. Prøv det selv øvelser for de største muskelgrupper i kroppen. Så du kan finde ud af manglerne ved den valgte styrkesimulator, du vil forstå, hvor behageligt det er for dig at øve dig på det. Bemærk, at du skal føle spændinger i dine muskler, men ikke i dine led.

Trin 3

Bedøm kvaliteten af styrkekomplekset. Bevægelserne af alle dele af simulatoren skal være glatte, naturlige. Sammenlign ydeevnen for flere af fitnessudstyret på butiksgulvet, alt fra dyre til mere overkommelige.

Trin 4

Se nærmere på styrke-maskins vigtigste egenskaber. Rammen skal være lavet af stålplade. Kontroller kvaliteten af de svejste og skruede fittings på simulatoren. Det er ønskeligt, at kablerne og rebene er lavet af stål og dækket med en nylonkappe. Den mest slidte del af simulatoren er lejerne. I kvalitetsmodeller er de messing og oliefyldte.

Trin 5

Vær opmærksom på, hvor let det er at ændre vægten i simulatoren. Ideelt set er det ønskeligt, at vægten kan ændres uden at rejse sig fra arbejdspladsen. Og jo mindre du har brug for at foretage transformationer af simulatoren, når du udfører forskellige øvelser, jo mere behagelig er det.

Trin 6

Spørg din forhandler om tilbehør såsom løkker og manchetter til at træne dine arme, lår og mavemuskler. De diversificerer træning i hjemmet. Desuden kan sådanne tilføjelser straks inkluderes i pakken, eller de kan købes efter behov.

Trin 7

Kontakt forhandlere af sportsudstyr for at købe en fitnessmaskine, hvor sælgere, der forstår menneskelig fysiologi og træningsteknikker, hjælper dig med at træffe det rigtige valg.

Anbefalede: