Hvordan Man Udvikler Bryster

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Udvikler Bryster
Hvordan Man Udvikler Bryster

Video: Hvordan Man Udvikler Bryster

Video: Hvordan Man Udvikler Bryster
Video: Hvad er pubertet? 2024, Kan
Anonim

Brystudvikling er en hjørnesten i enhver atletes program. Afhængigt af køn og fokus kan de udvikles både for at skitsere og for at få volumen. Under træning er det vigtigste ikke at lade triceps arbejde, ellers går al belastning til dem. Brystarbejde tager en træningsdag og skal udføres mindst en gang hver sjette dag.

Hvordan man udvikler bryster
Hvordan man udvikler bryster

Instruktioner

Trin 1

Udfør bænkpressen på en lige og skrå bænk. Lig på bænken med vægtstangen i midten af brystet. Tag fat i stangen med armene på skulderbredde fra hinanden, og løft den over dig, mens du trækker vejret ud. Sænk det, indtil det rører ved brystet, og løft det derefter op igen, mens du ånder ud. Når du udfører øvelser på en skråbænk, er teknikken nøjagtig den samme. Udfør seks sæt med otte gentagelser på hver type bænk.

Trin 2

Efter at have trænet brystmusklerne med en vægtstang, gå videre til en simulator for at konvergere armene eller til en simulator, der simulerer et tryk på en bænk. Indstil den optimale vægt for dig selv, og lav fem sæt med tolv gentagelser hver. Dit mål er at øge belastningen på brystmuskulaturen ved maksimalt at udelukke triceps fra deltagelse i øvelsen.

Trin 3

Afslut træningen af brystmuskulaturen ved hjælp af håndvægtspredninger, først på en vandret og derefter på en skråbænk. Lig på en bænk med en håndvægt i hver hånd. Spred dine arme til siderne, bøj dem let ved albuerne. Bring dem glat over dig, spænd dine brystmuskler og handler med hele armlængden. Lav fem til seks sæt på hver bænk med ti gentagelser hver.

Anbefalede: