Hvem Blev Vinder Af MFM-2015 Hockey

Om natten den 6. januar, Moskva-tid, fandt årets hovedkamp for hockeyspillere under 20 år sted i Toronto. Det sidste møde i verdensmesterskabet samlede ungdomsholdene i Rusland og Canada.

Hvem blev vinder af MFM-2015 hockey

Den første periode i den sidste kamp begyndte deprimerende for det russiske hold. Mindre end tre minutter af spillet forstyrrede canadierne vores målmand to gange. Decler (23. sekund) og Paul adskilte sig (tidstallet var 2:32 på resultattavlen). Efter målene blev scoret svækkede canadierne ikke deres angreb på porten til de russiske hockeyspillere, men de oversøiske spillere lykkedes ikke at adskille sig i den første periode. Tværtimod kunne det russiske landshold spille et mål i det 10. minut. Forsvarer Yudin markerede sig.

I den anden periode startede russerne meget aktivt, men i det 26. minut udnyttede Mac David vores spilleres fejl på skiftet og hoppede ud en mod en og sendte den tredje pucke i mål af det russiske landshold. Derefter var canadierne i stand til at score to gange mere og bringe resultatet til den knusende - 5: 1. Domi (28. minut) og Reinhart (33. minut) adskilte sig. Efter et sådant gennembrud af det canadiske landshold viste russerne en ægte kampkarakter, som Valery Bragins afdelinger skulle være dybt taknemmelige for. I slutningen af perioden vendte vores hockeyspillere tilbage til spillet og scorede tre mål. Målene blev scoret af Barbashev, Tolchinsky og Goldobin. Det russiske landsholds andet og tredje mål blev kun adskilt med 32 sekunder (dette skete i kampens 35. minut). Allerede i det 38. minut af mødet reducerede russiske hockeyspillere afstanden til et minimum. Det andet segment af kampen sluttede med en score på 5: 4 til fordel for det canadiske landshold.

I den tredje periode skyndte russerne sig for at genvinde, men styrken var ikke længere nok. Mødet sluttede med fordel af værterne for verdensmesterskabet, som gjorde det muligt for ungdomsholdet Canada at blive vinder af 2015 MFM.

Den endelige præstation for det russiske landshold kan beskrives som vellykket. På trods af nederlaget i finalen viste det russiske landshold dygtighed og karakter. Den mest hensigtsmæssige definition af udførelsen af Valery Bragins landshold kan kaldes ordene fra den fremragende hockeyspiller i vores tid Pavel Datsyuk, der kommenterede i slutningen af 2015 MFM: “Vi er stolte af vores ungdomshockeyhold! !!”.