Sådan Vælger Du Et Tennisbord

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælger Du Et Tennisbord
Sådan Vælger Du Et Tennisbord

Video: Sådan Vælger Du Et Tennisbord

Video: Sådan tager du en serv i bordtennis 2022, December
Anonim

I mange lande i verden er folk glade for bordtennis. For nogle er det professionel sport, for andre er det underholdning og aktiv hvile. De spiller tennis i uddannelsesinstitutioner, i virksomheder, i byens gårde. Og mange bordtenniselskere installerer tennisborde derhjemme.

Sådan vælger du et tennisbord
Sådan vælger du et tennisbord

Instruktioner

Trin 1

Når du køber et tennisbord, skal du først selv bestemme, hvor det skal installeres. Hvis du spiller udenfor, har du brug for et bord, der kan klare ethvert vejr. Det ideelle materiale til fremstilling af vejrborde er melaminplast eller fiberplade. Også holdbart og hårdt lamineret aluminium kan bruges som materiale til bordpladerne. Udendørsborde er dækket af et beskyttende lag, der ikke falmer i solen og ikke giver anledning til blænding. Indendørs tennisborde er lavet af MDF eller spånplader med antireflekterende belægning i melamin.

Trin 2

Standard bordstørrelser 2, 74x1, 525 m, højde 0, 76 m. Der er tennis mini-borde, størrelse 1, 10x0, 61 m. De er beregnet til førskolebørn og grundskolebørn. Børnenes borde er lette, hurtige at montere, praktiske til picnic.

Trin 3

Vælg et tennisbord baseret på din bordplades tykkelse. Hvis du køber udstyr til amatørspil, er en bordplade op til 19 mm tyk velegnet til dig. Til professionel træning er bordplader på 22-30 mm nødvendige.

Trin 4

For professionelle betyder det, at højden af ​​bolden kommer tilbage fra bordpladen. Hvis du kaster bolden fra en højde på 30 cm, skal hoppens højde være 23 cm. Hvis du køber et bord til professionel træning, anbefales det at udføre en sådan test. Fra bordpladen på et vejrbord er kuglespringhøjden mindre på grund af detaljerne i den påførte belægning.

Trin 5

Vær opmærksom på tennisbords vægt. Udendørs og amatør lette modeller, der vejer fra 45 kg til 70 kg. Professionelle kan veje op til 140 kg, da de er udstyret med en tyk bordplade og en robust ramme.

Trin 6

Design er også af stor betydning. Gode ​​tennisborde er udstyret med hjul til nem bevægelse med en prop til fastgørelse af dem, et system til justering af benhøjden og kompakte foldemekanismer. Nogle modeller, for eksempel Kettler, kan let omdannes til et spisebord, hvilket er meget praktisk til en picnic eller sommerhus. De kan opbevares kompakt og hurtigt i en speciel opbevaringspose.

Trin 7

Prisen betyder også noget. Professionelle borde er dyre. Hvis du bare er en tenniselsker, er de billigere borde alvejr eller indendørs.

Populær af emne.