Hvordan Man Laver Et Tennisbord

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Et Tennisbord
Hvordan Man Laver Et Tennisbord
Anonim

Blandt de moderne sportsgrene, der er populære blandt både voksne og børn og unge, er bordtennis især populær hos mange mennesker. Mange mennesker kender og elsker at spille bordtennis, da dette spil er spændende, udvikler hurtig reaktion og træner flere muskelgrupper på én gang. For at spille bordtennis skal du ikke kun have en ketcher og bolde, men også et specielt tennisbord. Du kan lave et sådant bord med dine egne hænder - hvis du har dit eget bordtennisbord, slipper du af behovet for at gå til stadion, og du kan spille hjemme når som helst.

Hvordan man laver et tennisbord
Hvordan man laver et tennisbord

Er det nødvendigt

  • - to ark poleret krydsfiner 1525x1525 mm i størrelse, 15-20 mm tyk
  • - fire plader 25 mm tykke
  • - to stænger, der er 3 m lange med en sektion på 50x50 mm.

Instruktioner

Trin 1

Start dit arbejde på bordet ved at lave en stiv ramme på 220x120 cm.

Trin 2

Placer en træbjælke i midten af rammen. Derefter styres bordbenene i samme længde ved hjørnerne af rammen ved hjælp af selvskærende skruer og trælim. Sørg for, at benene er indstillet symmetrisk til hinanden, og at bordet er fast på gulvet eller på jorden. Behandl rammen og benene på bordet med en speciel antiseptisk træbehandling.

Trin 3

Lav en bordplade af krydsfiner forberedt på forhånd. Skær krydsfinerarkene op til 137 cm på den ene side, og fastgør derefter kroge på undersiden af begge ark, hvormed du kan fastgøre arkene til hinanden. For styrke skal du skrue krydsfinerbordpladen fast på rammen med selvskærende skruer og møbelhjørner. Sand krydsfineroverfladen med en slibemaskine, og poler derefter og rengør for støv og snavs.

Trin 4

Dæk bordpladen med antiseptisk træ i flere lag, og vent på, at hvert lag tørrer, og slib hvert lag med sandpapir. Få overfladen på din bordplade så hård og glat som muligt, så tennisbordet opfylder alle kravene i spillet.

Trin 5

Når du er færdig med bordpladen, skal du installere et tennisnet, som du kan købe i en sportsbutik ved hjælp af klemmer. Den øverste kant af nettet skal være 152,5 mm høj. Placer nettet fladt midt på bordet ved krydsfinerpladerne. Tennisbordet er klar.

Anbefalede: