Sådan Får Du En Rang I Tennis

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du En Rang I Tennis
Sådan Får Du En Rang I Tennis

Video: Sådan Får Du En Rang I Tennis

Video: Как живёт Новак Джокович, сколько он зарабатывает и тратит на благотворительность 2022, November
Anonim

For at opnå en kategori inden for tennis er det nødvendigt at opfylde en række standarder ifølge Unified Russian Sports Classification. Fra begyndelsen af ​​titlen på kandidat til mester i sport er det dog nok at besætte bestemte linjer i klassificeringen af ​​den russiske tennisfederation såvel som i WTA- eller ATP-klassificeringerne, der deltager i internationale konkurrencer.

Sådan får du en rang i tennis
Sådan får du en rang i tennis

Instruktioner

Trin 1

Du kan få den tredje ungdomskategori så tidligt som 11 år. For at gøre dette skal du vinde 2 sejre over atleter uden kvalifikationer eller 1 over en tennisspiller i den anden ungdomskategori i løbet af året. Du bliver nødt til at deltage i mindst 10 singelmøder.

Trin 2

Den anden juniorkategori kan tildeles dig i en alder af 12 år, men forudsat at du har vundet kampen 2 gange med tennisspillere i anden kategori eller 1 - over tennisspilleren i den første kategori, efter at have deltaget i 12 kampe i løbet af året.

Trin 3

Du kan få den første ungdomskategori allerede i en alder af 13 år efter at have besejret 2 tennisspillere i den første kategori, eller når du vinder en kamp med en tennisspiller i den tredje voksenkategori efter at have udført i mindst 12 kampe.

Trin 4

Seniortennisklassificeringer tildeles efter samme skema med den forskel, at du i anden og tredje klasse har brug for din deltagelse i 15 kampe og i de første - i 20 kampe. For at få den første voksenkategori kan du desuden besejre 2 atleter i den første kategori eller over en kandidat til mester i sport.

Trin 5

Hvis du vil modtage titlen som kandidat til sportmester, skal du indtage 5-10 pladser i singler ved det russiske mesterskab eller internationale konkurrencer og 2-4 i dobbelt.

Trin 6

For at opnå titlen som mester i sport i tennis skal du indtage 1-4 pladser i single eller 1. i double ved det russiske mesterskab eller internationale turneringer. Der er dog endnu en mulighed for at opnå denne titel - at blive en af ​​de 10 bedste tennisspillere i henhold til den russiske tennisfederations vurdering i slutningen af ​​året.

Trin 7

For titlen "Master of Sports of International Class" er det nødvendigt at nå ¼-finalen af ​​de Olympiske lege, åbne mesterskaber i USA, Australien, Frankrig, Storbritannien. 1-2 pladser i zonekampe i Federation Cup (kvinder) eller Davis Cup (herrer), med forbehold af 2 sejre, kan også hjælpe dig med at få denne høje titel.

Populær af emne.