Sådan Får Du En Rang I Tennis

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du En Rang I Tennis
Sådan Får Du En Rang I Tennis

Video: Sådan Får Du En Rang I Tennis

Video: Sådan Får Du En Rang I Tennis
Video: Как живёт Новак Джокович, сколько он зарабатывает и тратит на благотворительность 2024, April
Anonim

For at opnå en kategori inden for tennis er det nødvendigt at opfylde en række standarder ifølge Unified Russian Sports Classification. Fra begyndelsen af titlen på kandidat til mester i sport er det dog nok at besætte bestemte linjer i klassificeringen af den russiske tennisfederation såvel som i WTA- eller ATP-klassificeringerne, der deltager i internationale konkurrencer.

Sådan får du en rang i tennis
Sådan får du en rang i tennis

Instruktioner

Trin 1

Du kan få den tredje ungdomskategori så tidligt som 11 år. For at gøre dette skal du vinde 2 sejre over atleter uden kvalifikationer eller 1 over en tennisspiller i den anden ungdomskategori i løbet af året. Du bliver nødt til at deltage i mindst 10 singelmøder.

Trin 2

Den anden juniorkategori kan tildeles dig i en alder af 12 år, men forudsat at du har vundet kampen 2 gange med tennisspillere i anden kategori eller 1 - over tennisspilleren i den første kategori, efter at have deltaget i 12 kampe i løbet af året.

Trin 3

Du kan få den første ungdomskategori allerede i en alder af 13 år efter at have besejret 2 tennisspillere i den første kategori, eller når du vinder en kamp med en tennisspiller i den tredje voksenkategori efter at have udført i mindst 12 kampe.

Trin 4

Seniortennisklassificeringer tildeles efter samme skema med den forskel, at du i anden og tredje klasse har brug for din deltagelse i 15 kampe og i de første - i 20 kampe. For at få den første voksenkategori kan du desuden besejre 2 atleter i den første kategori eller over en kandidat til mester i sport.

Trin 5

Hvis du vil modtage titlen som kandidat til sportmester, skal du indtage 5-10 pladser i singler ved det russiske mesterskab eller internationale konkurrencer og 2-4 i dobbelt.

Trin 6

For at opnå titlen som mester i sport i tennis skal du indtage 1-4 pladser i single eller 1. i double ved det russiske mesterskab eller internationale turneringer. Der er dog endnu en mulighed for at opnå denne titel - at blive en af de 10 bedste tennisspillere i henhold til den russiske tennisfederations vurdering i slutningen af året.

Trin 7

For titlen "Master of Sports of International Class" er det nødvendigt at nå ¼-finalen af de Olympiske lege, åbne mesterskaber i USA, Australien, Frankrig, Storbritannien. 1-2 pladser i zonekampe i Federation Cup (kvinder) eller Davis Cup (herrer), med forbehold af 2 sejre, kan også hjælpe dig med at få denne høje titel.

Anbefalede: