Sådan Lærer Du At Spille Tennis I

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du At Spille Tennis I
Sådan Lærer Du At Spille Tennis I

Video: Sådan Lærer Du At Spille Tennis I

Video: Beginner Tennis Lesson | Forehand, Backhand u0026 Serve 2022, December
Anonim

Tennis er ikke kun en meget rentabel sport, men også et spændende tidsfordriv. Ved at spille tennis styrker du dine muskler, udvikler dine åndedræts- og hjerte-kar-systemer. Regelmæssig motion kan hjælpe med at klare hovedpine og depression, dårlig appetit og søvnløshed. Derudover er tennis et meget intellektuelt spil, du lærer at tænke strategisk og beregne modstanderens trin på hvert trin. Og du behøver ikke have superkræfter for at få succes.

Hvordan man lærer at spille tennis
Hvordan man lærer at spille tennis

Instruktioner

Trin 1

Udnyt tjenesterne fra en professionel træner. Det betyder ikke noget, om du planlægger at udføre på et højt niveau eller bare vil spille godt, hjælp fra en specialist er vigtig. Kun en træner kan lære dig det indviklede i spillet, evnen til at bevæge sig korrekt, holde ketsjeren, sætte fødderne og endda trække vejret. Klasser kan være både individuelle og grupper. Med den rette opmærksomhed vil du være lige så succesrig.

Trin 2

Find en coach, du kan stole på. Det er ikke svært at vælge en domstol i en stor by. Der er tennisbaner i mange skoler, sportsfaciliteter og endda på store hoteller. Kontroller betingelserne for leje af retten, og om der er klasser på banen.

Trin 3

Overhold arbejdet i den gruppe, du planlægger at deltage i. Sørg for, at du er imponeret over den måde, hvorpå den fremtidige mentor kommunikerer, den måde, han gennemfører klasser på, om der er en individuel tilgang. Den bedste anbefaling til en træner er hans studerende. Prøv at komme til klasser med en specialist, hvis studerende er prisvindere og vindere af konkurrencer på forskellige niveauer. Dette vil garantere hans professionalisme.

Trin 4

Køb udstyr. Dens vigtigste element er tennisracket. Processen med at vælge en ketcher er meget individuel; det er bedst at købe en ketcher efter at have konsulteret en træner. Måske vil mentoren selv tilbyde dig at købe udstyr fra ham. Som regel giver dette dig mulighed for at købe alt hvad du har brug for til lavere priser.

Trin 5

Bemærk, at tennissko er påkrævet for at spille tennis. De giver dig mulighed for bedre at holde fodens greb med jorden eller banen på banen, stoppe pludseligt, dreje, springe på plads og lignende. Almindelige løbesko med ribbenet sål og hævet tå er ikke designet til dette, og du kan nemt skade din ankel ved at bruge de forkerte sko.

Trin 6

Først er det nok at øve 1-2 gange om ugen. Dette er nok til at mestre de nødvendige færdigheder og begynde at spille på amatørniveau. Spar ikke penge til individuelle lektioner hos en træner. Lad dem supplere gruppeaktiviteter.

Trin 7

Find dig selv en sparring partner. Det er bedst at begynde at øve sammen med en ven, som du selvstændigt kan gennemføre træningsspil med.

Trin 8

Sørg for at spille til kontoen. Gør dette, når du får chancen. I en lektion med en træner skal du mestre teknikken, men det er nødvendigt at spille praksis, hvis du virkelig vil vinde. Det er ingen hemmelighed, at en person under et rigtigt spil mister omkring 30-40% af de færdigheder, der er erhvervet i træningen.

Populær af emne.