Sådan Lærer Du At Spille Basketball

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du At Spille Basketball
Sådan Lærer Du At Spille Basketball
Video: Sådan Lærer Du At Spille Basketball
Video: Lær at spille basket 2023, Februar
Anonim

For uerfarne spillere kan basketball virke som en ret vanskelig sport på trods af at målet er ekstremt simpelt - at kaste bolden i kurven. Hovedvanskelighederne ligger i reglerne: en speciel måde at dryppe bolden på, et stort antal spillere, en lille diameter på kurven. Uvidenhed om disse regler komplicerer i høj grad læringsprocessen, så du skal først lære at spille og først derefter finpudse dine færdigheder. For at lære at spille basketball skal du huske fem grundlæggende elementer i dette spil udenad.

Hvordan man lærer at spille basketball
Hvordan man lærer at spille basketball

Instruktioner

Trin 1

Det er ikke svært at vinde i basketball ved at vide, hvordan man kaster og kaster bolden i kurven. Du skal også forhindre modstanderen i at kaste flere bolde. Træn teknikken fra forskellige positioner ved hjælp af kast fra skjoldet og uden, i bevægelse og med et stop. Først skal du mestre teknikken med et regelmæssigt kast uden at hoppe af bagpladen, stå foran kurven. Tag bolden i din højre hånd og tag den let fra siden med din venstre hånd. Kast bolden, mens du retter din højre arm ud.

Trin 2

Gør. Spilleren kan bevæge sig med bolden rundt på banen med et periodisk slag på bolden på gulvet. I dette tilfælde skal du ikke tage mere end to trin. Driber med begge hænder på én gang og kan ikke bæres. Reboundet under dribling må ikke overstige spillerens højde. Det anbefales at starte med det samme ved at lære at drible med begge hænder og slå skiftevis med dem.

Trin 3

Aflevering er en af ​​de grundlæggende taktikker i basketball. Selv den hurtigste basketballspiller kan ikke bevæge sig hurtigere end bolden over banen. Giv bolden til din partner og tag straks et behageligt sted tættere på kurven. Aflevering er det grundlæggende princip i dette spil.

Trin 4

Udvælgelse. At vinde skjoldet og give et hurtigt modangreb er et meget vigtigt element i spillet. Rebound betyder også at holde bolden sikker, selv efter et mislykket skud. Antallet af rebounds afspejles i statistikken for en individuel spiller og hele holdet.

Trin 5

At bevæge sig uden bolden er en af ​​nøglerne til at gennemføre et angreb med succes.

Trin 6

Her er nogle mere generelle tip: - Få hele teamet med. Selvom der er pointledere, skal resten af ​​spillerne også modtage bolden, hvis kun for at give den første mulighed for at åbne under nettet. - Spil hårdt, men inden for reglerne. Høje og fysisk stærke spillere har fordelen i basketball, selvom korte spiller med deres hurtighed og smidighed. - Diskuter aldrig med dommeren. Han vil ikke ændre sit synspunkt, men du kan få en overtrædelse. - Stræb ikke efter at vinde ved bare at kaste nøjagtighed, dribling, højdespring eller stjæle. Træn alt sammen - Og det sidste: forsøm ikke taktikker. Det er nødvendigt under spillet ikke kun at score, men også at tænke.

Populær af emne.