Hvornår Lærer Rusland At Spille Fodbold

Hvornår Lærer Rusland At Spille Fodbold
Hvornår Lærer Rusland At Spille Fodbold

Video: Hvornår Lærer Rusland At Spille Fodbold

Video: Hvornår Lærer Rusland At Spille Fodbold
Video: Danmark-Sovjetunionen 05.06.1985 (VM-Kvalifikation 1986) 2023, Marts
Anonim

Hvornår lærer Rusland at spille fodbold? Dette spørgsmål er af interesse for mange fans over hele landet. Men på samme tid kan ingen give et positivt svar på dette spørgsmål.

Hvornår lærer Rusland at spille fodbold
Hvornår lærer Rusland at spille fodbold

Før man besvarer det ømme emne, skal det siges, at fodbold i Rusland på ingen måde er den vigtigste sport. Vores land er berømt for kunstskøjteløb, til en vis grad skiskydning, hockey. Og fodbold er bare fansens forventninger og tilskuernes håb, der ikke altid udgør størstedelen af befolkningen i vores land.

Så hvornår vil Rusland lære at spille fodbold? At dømme efter ordene fra den store fodboldkonge, Pele, der er flere verdensmestre (hvis rekord ikke vil blive brudt meget snart), vinder det russiske landshold kun verdensmesterskabet, når brasilianerne bliver sejrende i verdensmesterskabet i hockey … selv "gladiatorer" i fodboldstatistikker, men niveauet for det russiske landshold har været det samme de sidste fem år. Og gennem årene er det russiske landshold blevet det sidste hold blandt de nationale hold i den afgørende gruppespil af verdensmesterskabet i 2014, og ved EURO 2016 viste de sig at være holdet i bunden af tabellen (fjerde ud af fire mulige).

Der er kun et håb - unge talenter i vores land, spillere, der ikke er omfattet af kontrakter på flere millioner dollars. Men de har brug for en chance. Øv dig på at spille mindst i klubberne i den russiske fodbold Premier League. Generationen af fodboldspillere, der vandt det europæiske ungdomsmesterskab (U-18), kunne ikke få fodfæste i Masters 'hovedhold. Men dette er kun en indikator for, at legionæren "horde" i Premier League-klubberne og delvis i FNL forstyrrer forbedringen af indfødte spillere.

Generelt vil Rusland lære at spille fodbold, når udvandringsgardinet forbliver urokkeligt i vores sport, og lederne for landets vigtigste klubber er opmærksomme på unge talenter.

På samme tid bør coachingpersonalet tage lektioner fra verdens største specialister, især gennemgå træning på den italienske trænerskole "Coverciano" til den bedste forberedelse af russiske spillere.

Populær af emne.