Hvor I Moskva Kan Du Spille Fodbold

Indholdsfortegnelse:

Hvor I Moskva Kan Du Spille Fodbold
Hvor I Moskva Kan Du Spille Fodbold

Video: Hvor I Moskva Kan Du Spille Fodbold

Video: Hvor I Moskva Kan Du Spille Fodbold
Video: Как живёт Роберто Манчини и сколько он зарабатывает тренер сборной Италии 2023, December
Anonim

I 2018 er Rusland vært for FIFA-verdensmesterskabet, hvis spil er vært for elleve byer. Blandt dem er Moskva, der tildeler to af de største bystadioner - det 81.000. Luzhniki-stadion og det næsten 45.000. Spartak-stadion. Og selvom deres centrale og træningsfelt sandsynligvis vil være lukket for fodboldfans, er der tydeligvis ingen problemer med at finde et stadion eller en sportsplads i hovedstaden.

Spartak Stadium er en af de arenaer, hvor FIFA World Cup 2018 finder sted
Spartak Stadium er en af de arenaer, hvor FIFA World Cup 2018 finder sted

Sport Moskva

Sportivnaya er ikke kun en metrostation. Dette er også en del af udtrykket, der karakteriserer Ruslands hovedstad som en by med fremragende sportsinfrastruktur, og hvor du kan spille fodbold når som helst på året.

Den virkelige boom, da mange sportsfaciliteter dukkede op i Moskva, kom i slutningen af 1970'erne. Derefter forberedte Sovjetunionens hovedstad sig til at være vært for sommer-OL-80. En ny drivkraft til renovering af eksisterende stadioner og fitnesscentre og fremkomsten af nye med moderne kunstige overflader var optagelsen af Moskva på listen over byer til verdensmesterskabet.

Hovedarenaen i Moskva, Rusland og verdensmesterskabet er Luzhniki, som i 2008 blev UEFA's elite-stadion. Det er her, den sidste kamp er planlagt til at finde sted.

Professionelle stadioner

Det er ikke let for en almindelig byboer, medmindre han selvfølgelig er spiller af et af mesterteamene som Spartak eller CSKA og ikke spiller i det nationale mesterskab, det er ikke let at komme til stadionet, hvor professionelle spiller. Du skal enten købe en billet i billetkontoret og blive fan eller få et job der.

Det er usandsynligt, at han vil være i stand til at spille amatørfodbold på hovedfeltet i Lokomotiv, som er truet med nedrivning af Eduard Streltsov eller Spartak torpedostadion (uden for verdensmesterskabet og europæiske konkurrencer vil det blive kaldt Otkritie Arena). Der er simpelthen ingen andre lignende stadioner i Moskva. Når alt kommer til alt bygges arenaer, der ejes af Dynamo og CSKA, næsten fra bunden. Og gamle stadioner som Krasnaya Presnya, Krylia Sovetov, Metallurg og andre er længe blevet omdannet til en slags gennemgangsplads. Eller de blev udsolgt til indkøbscentre og kasinoer, der engang eksisterede.

Amatørstadioner

Med denne gruppe, der består af flere dusin sportsfaciliteter og hovedsagelig lever på leje, er der bestemt ingen problemer. Og på Internettet er der mange specialiserede websteder og fora for Moskva-fodboldfans med mange tilbud om at "spille". Normalt opfordres forfatteren af spørgsmålet til at komme og deltage i det allerede spillende selskab.

Betalingsprincippet er også simpelt. Hvert fodboldstadion eller indendørs arena (hal) har en fast pris pr. Time, som er fordelt på alle spillere. Følgelig, jo flere spillere der kommer, jo mindre bliver de til sidst nødt til at betale. Et vigtigt punkt for moderne "motoriserede" fodboldfans er det faktum, at næsten enhver græsplæne- eller gymnastikejer stiller parkering til rådighed for spillere, der som regel kommer enten før eller efter arbejde.

Moskvas investeringsprogram inkluderer opførelse af yderligere 12 sports- og rekreative centre og flere dusin fodboldbaner.

Hvis der ikke er penge

De siger, at 500 rubler ikke er penge for Moskva. Men hvis de alligevel ikke er bundtet til at betale for fodboldbanen, er det unødvendigt at blive ked af det. Når alt kommer til alt kan du øve eller spille ikke kun på kunstgræs af den nyeste generation, men også på en almindelig græsplæne uden for byen, selv på en gårdsplads eller skoleplads. Der er nok af dem i Moskva, selv nu, i den tid med massiv udvikling i metropolen. Selvfølgelig skal du selvfølgelig også her til enighed med nogen, men beløbet vil naturligvis være mindre. Og du behøver ikke rejse langt og spilde tid og benzin.

Anbefalede: