Sådan Følger Du Fodboldrangeringen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Følger Du Fodboldrangeringen
Sådan Følger Du Fodboldrangeringen
Video: Sådan Følger Du Fodboldrangeringen
Video: JEG RANGEREDE DE 20 DYRESTE PREMIER LEAGUE TRANSFERS I DETTE TRANSFERVINDUE! - TIER LIST 2023, Februar
Anonim

Fodboldvurderinger - et klassificeringssystem for fodboldhold, der bestemmes månedligt baseret på deres præstationer i konkurrencer. Sporing af dem regelmæssigt giver dig mulighed for at bestemme fodboldholdets styrke og vurdere dynamikken i vækst eller tilbagegang. Hvis du er ny i fodboldverdenen, skal du først forstå tallene i ratings.

Sådan følger du fodboldrangeringen
Sådan følger du fodboldrangeringen

Instruktioner

Trin 1

Bedøm holdets succes i konkurrencen efter antallet af point. Også holdets plads i vurderingen afhænger af punkterne. Ifølge resultaterne af hver spillet kamp modtager holdet et bestemt antal af dem i overensstemmelse med FIFA-reglerne. De sidste ændringer af disse regler blev foretaget efter verdensmesterskabet i 2006.

Trin 2

For hvert spil der spilles, kan et hold teoretisk modtage fra 0 til 2400 point. Det maksimale antal point - 2400 - kan optjenes af et hold, der er et europæisk hold, til en sejr over et andet europæisk hold - lederen af ​​klassificeringen. Minimumsbeløbet - 0 - tildeles for et nederlag. Den næste minimumscore efter nul er 43.

Trin 3

Derudover kan du evaluere et holds succes efter antallet af point for resultatet af kampen. De tildeles 3 point for en sejr, 2 point for en sejr baseret på straffe og 1 point for et nederlag i en straffesparkskonkurrence. Ingen point tildeles for et nederlag.

Trin 4

Vær opmærksom på en anden vigtig indikator - koefficienten for matchets betydning. Denne parameter kan øge antallet af point scoret af et hold seriøst pr. Kamp. For kvalifikationsrunden til det kontinentale mesterskab og verdensmesterskabet stiger antallet af point med 2,5 gange for de sidste kampe i det kontinentale mesterskab og FIFA-konføderationscupene - 3 gange for finalen af ​​verdensmesterskabet - 4 gange.

Trin 5

Den næste vigtige parameter i vurderingen er modstanderens styrkekoefficient. Det beregnes ved at trække modstanderens plads i klassificeringen fra 200 og dividere resultatet med 100. For modstanderen med førstepladsen i klassificeringen fordobles antallet af opnåede point, for hold med 150. plads og derunder er koefficienten 0, 5. Således at besejre en stærk modstander giver flere point end at besejre en svag.

Trin 6

Dernæst er den regionale koefficient, der er indført på grund af forskelle i reglerne i forskellige dele af verden. Selve koefficienten har en værdi fra 0,85 til 1. Hvis hold fra samme region deltager i spillet, anvendes den koefficient, der svarer til denne region. Hvis modstanderne er fra forskellige regioner, beregnes det aritmetiske gennemsnit. Værdierne af koefficienterne for regionerne selv beregnes på baggrund af præstationerne fra regionale hold ved verdensmesterskabet.

Trin 7

For at styrke betydningen af ​​de seneste kampe er der indført en forældelsesfrist. Så hvis et spil blev spillet for mere end et år siden, halveres antallet af point for dette spil. Hvis kampen fandt sted for mere end 2 år siden - tre gange, hvis mere end 3 år - fem gange. Point for kampe spillet for over 4 år siden tæller ikke med.

Trin 8

Som et resultat opnås det samlede antal point ved at multiplicere pointene for resultatet af kampen med koefficienterne af betydning, modstanderens styrke og regionale. Den resulterende værdi ganges derefter med 100 og afrundes til nærmeste heltal.

Trin 9

Derudover beregnes de gennemsnitlige ratings ved at sammenlægge pointene for alle spil og dividere dem med antallet af spil. Disse beregninger udføres for hvert af de 4 foregående årlige segmenter med multiplikation af resultaterne med receptkoefficienter. Tilføjelsen af ​​gennemsnittet for hvert årlige segment giver fodboldholdets endelige vurdering.

Populær af emne.