Sådan Følger Du OL På Twitter

Sådan Følger Du OL På Twitter
Sådan Følger Du OL På Twitter

Video: Sådan Følger Du OL På Twitter

Video: Sådan sletter du din Twitter-profil 2022, December
Anonim

Ifølge resultaterne fra sommer-OL i London tog russerne fjerdepladsen i den samlede holdklassificering efter holdene fra USA, Kina og Storbritannien. Begivenhederne i OL 2012 blev ikke kun dækket af almindelige medier, men også af en sådan ressource som Twitter.

Sådan følger du OL på Twitter
Sådan følger du OL på Twitter

Twitter er den største lille sms-tjeneste. Alle noter sendt af brugere er offentligt tilgængelige, alle kan se dem. Det er denne omstændighed, der gjorde Twitter meget populær, brugerne har mulighed for straks at diskutere og kommentere eventuelle begivenheder. Ikke overraskende blev webstedets muligheder også brugt til at dække OL i London. I 2014 afholdes Sochi-OL, hvis begivenheder helt sikkert også vil blive dækket af denne ressource.

For at logge ind på Twitter skal du skrive den tilsvarende anmodning i søgefeltet i din browser eller bruge linket nedenfor. Gå gennem registreringsproceduren, hvis du ikke har en konto i denne tjeneste. Indtast dit for- og efternavn, din e-mail-adresse og adgangskode i felterne i den særlige registreringsformular. Følg derefter systemets trinvise instruktioner.

Efter registrering skal du indtaste søgefeltet Twitter forespørgslen: "Olympics". Du vil se en liste over resultater (tweets) relateret til denne begivenhed, herunder den officielle konto fra Den Internationale Olympiske Komité. På venstre side af siden vil der være links til populære fotos og videoer fra OL 2012. For at læse en tweet eller se et foto- eller videomateriale skal du blot venstreklikke på det ønskede link.

I løbet af OL i London offentliggjorde tjenestens mikroblogs links til forskellige nyheder og videoer dedikeret til legene. Derudover blev interviews med trænere og atleter sendt på Twitter. Takket være aktiviteten hos brugere, der delte de nødvendige links, blev disse oplysninger tilgængelige for millioner af sportsfans.

Til sommer-OL 2012 forberedte grundlæggerne af Twitter-netværket meget grundigt. Repræsentanter for ressourcen holdt møder med atleter, der deltog i legene, hvor olympierne blev overtalt til at registrere deres konti på netværket og regelmæssigt skrive om begivenhederne i konkurrencen. Ifølge Den Internationale Olympiske Komité har mere end tusind nuværende og tidligere deltagere i OL registreret sig på Twitter og det sociale netværk Facebook.

Ikke uden nysgerrighed. Den 27. juli 2012 var Twitter utilgængelig i nogen tid på grund af en irriterende teknisk fejl. Imidlertid dukkede straks rygter op på netværket, at tjenesten simpelthen ikke kunne modstå belastningen på grund af den dramatisk øgede trafik på grund af OL. Twitter-ledelsen nægtede disse oplysninger. På trods af denne mindre hændelse har tjenesten gjort et fremragende stykke arbejde med at give dækning til OL i London.

Populær af emne.