Gym Nybegynderfejl

Indholdsfortegnelse:

Gym Nybegynderfejl
Gym Nybegynderfejl

Video: Gym Nybegynderfejl

Video: Gym Nybegynderfejl
Video: 9 Best Exercises for BIGGER SHOULDERS and TRAPS 2024, Marts
Anonim

Ofte begår førstegangsbegyndere fejl. For at undgå dem skal du altid konsultere fagfolk.

Gym nybegynderfejl
Gym nybegynderfejl

Instruktioner

Trin 1

Opvarmning annulleret

Hvis du ikke forsømmer opvarmningen inden træning, kan du undgå muskelsmerter og skader. At gå eller bevæge sig hurtigt til musik vil varme dine muskler op og forberede dem til motion.

Trin 2

Du kan undvære en træner

Nogle begyndere tror, at de kan lave en træningsplan for sig selv. Men det sker ofte, at klasser ikke er gavnlige. For at få det ønskede resultat skal du konsultere en professionel og udarbejde en lektionsplan med ham. Træneren vil rådgive dig om teknikken til at udføre hver øvelse.

Trin 3

Behandl kun problemområder

Ofte kan piger ikke lide bestemte områder af deres krop, så de deltager kun i øvelser, der er rettet mod disse områder. Men sådanne piger er ikke opmærksomme på andre dele af kroppen, som også kræver fysisk aktivitet. Det er bedre at starte med aktiviteter, hvor alle muskelgrupper styrkes. Og håndter derefter problemområder.

Trin 4

Kan ikke spise før træning

Det anbefales ikke at have en tung middag 20 minutter før træning. Pasta, brød, kartofler skal indtages 2 timer før undervisning og kød og fisk - 3 timer, ellers er det svært at træne. Hvis det ikke lykkedes dig at spise, kan du spise en banan eller drikke et glas juice.

Trin 5

Du behøver ikke drikke under træning

Nogle gange glemmer begyndere vand under undervisningen. Dette kan føre til dehydrering og reducere træningens effektivitet. Derfor skal du drikke et glas vand 20 minutter inden du går i gymnastiksalen og under lektioner - hvert 20.-30. Minut.

Anbefalede: