Hvad Er øvelserne Til Børsterne

Indholdsfortegnelse:

Hvad Er øvelserne Til Børsterne
Hvad Er øvelserne Til Børsterne

Video: Hvad Er øvelserne Til Børsterne

Video: Hvad Er øvelserne Til Børsterne
Video: 5 Øvelser mot Osgood Schlatters 2024, Kan
Anonim

Ved monotont arbejde med hænderne bliver hænderne normalt trætte ganske hurtigt, og deres muskler bliver følelsesløse. Hvis spændingen ikke frigøres fra dem i tide, vil effektiviteten af den udførte aktivitet i bedste fald mindskes i værste fald - der kan opstå en klemt nerve, der er fyldt med alvorlige smertefulde fornemmelser. Særlige øvelser hjælper med at forhindre denne udvikling af begivenheder.

Hvad er øvelserne for børsterne
Hvad er øvelserne for børsterne

Instruktioner

Trin 1

Den skiftende spænding og afslapning af hænderne hjælper med at lindre spændinger fra hænderne. For at gøre dette skal du sænke hænderne ned og knytte næverne. Løs denne position i 2-3 sekunder, og åbn derefter knytnæven skarpt og spred dine lige fingre så bredt som muligt. Gentag øvelsen mindst 5 gange.

Trin 2

Øvelser til håndleddet er effektive, når du arbejder monotont på tastaturet. Spred dine arme til siderne og udfør cirkulære rotationer med dine hænder, først i den ene retning, derefter i den anden retning i 1 minut. Samtidig skal børsterne forblive i en afslappet tilstand. Når du udfører en sådan øvelse, er det meget vigtigt ikke at give smertefulde fornemmelser.

Trin 3

Læg derefter dine hænder i låsen foran brystet og udfør rotationsbevægelser op og ned med dine hænder, så den ene eller den anden er skiftevis øverst. På samme tid kan du ikke fjerne dine fingre, dine hænder skal forblive afslappede. Lav øvelsen i et minut.

Trin 4

En anden øvelse fra samme serie udføres som følger. Efterlad dine hænder foran brystet, tryk håndfladerne sammen. Træk dem ned med fingerspidserne væk fra dig, løft dem derefter op og til sidst mod dig. Gentag 10-15 gange.

Trin 5

Derefter skal du åbne dine håndflader og strække dine lige arme foran dig. Sænk hænderne ned, fastgør positionen i et par sekunder, og løft derefter op. Gentag øvelsen 20 gange.

Trin 6

Øvelser for at lindre fingrene. Tryk dine håndflader sammen og læg dine små fingre til side uden at løsne resten af fingrene. Gør derefter det samme med de navnløse. Sæt dem tilbage til deres oprindelige position, og læg dine tommelfingre til side, og indeksér derefter. Gentag øvelserne 5 gange. Derefter skal du let trykke fingrene på den ene hånd på fingrene på den anden uden at ændre startpositionen. Gør derefter det modsatte. Gentag mindst 10 gange.

Trin 7

Øvelser, der inkluderer at gnide og ryste håndfladerne sammen, hjælper med at øge blodgennemstrømningen til dine hænder. Uden at åbne håndfladerne, sænk hænderne ned og gnid dine håndflader sammen op og ned. Dette vil varme dem op perfekt. Derefter skal du fjerne dine hænder og ryste dem, som om du ryster dem fra vand. Takket være sådanne øvelser i hænderne genoprettes normal blodcirkulation hurtigt, og muskelspændingen falder.

Trin 8

Hvis det er nødvendigt at genoprette hændernes aktivitet efter kvæstelser, er det bedst at træne med en simulator som f.eks. En håndledsekspander. Det er en lille ring lavet af gummi. Tag det i din hånd, klem så hårdt som muligt, og slap derefter af med din hånd. Udfør denne øvelse i 10-15 minutter med mellemrum, helst flere gange om dagen.

Trin 9

Fordelen ved ekspanderen er, at du kan arbejde med den overalt. Derudover styrker og udvikler det også underarmens muskler. Kun hvis du bruger det efter en skade, skal du først konsultere din læge.

Anbefalede: