Hvad Er øvelserne For At Udvikle Styrke

Indholdsfortegnelse:

Hvad Er øvelserne For At Udvikle Styrke
Hvad Er øvelserne For At Udvikle Styrke

Video: Hvad Er øvelserne For At Udvikle Styrke

Video: Hvad Er øvelserne For At Udvikle Styrke
Video: Øvelser for SMERTER I LÆGGEN / AKILLESENEN | Stræk og styrke af lægmusklen | 10 minutters træning 2024, Kan
Anonim

Øvelser til udvikling af muskelmasse styrke kan bruges både til målrettet træning af en atlet og til generel træning. Det er værd at bemærke, at et sådant kompleks skal vælges, så belastningen fordeles jævnt på alle muskelgrupper.

Hvad er øvelserne for at udvikle styrke
Hvad er øvelserne for at udvikle styrke

Cirkulær træning

Styrkeøvelser til generel udvikling er en stor gruppe øvelser, der er forbundet med at overvinde deres egen kropsvægt. Et sådant kompleks bidrager til den alsidige ensartede udvikling af styrken af de vigtigste muskelgrupper. Implementeringen af disse øvelser giver det nødvendige grundlag for yderligere træning med vægte, bidrager til udviklingen af koordinering af bevægelse, fingerfærdighed, fleksibilitet.

I de senere år har den systematiske forbedring af sports træningsmetoder ført til dannelsen af kredsløbstræning. Denne metodiske, organiserede form antyder udførelsen af visse øvelser, der nøjagtigt erstatter hinanden. I dette tilfælde bevæger atleter sig fra apparat til apparat, fra en serie til en anden, bevæger sig i en cirkel.

Afhængig af træningens opgaver og mål kan kredsløbstræningsmetoden bestå af øvelser rettet mod bestemte muskelgrupper, springøvelser, øvelser med forskellige vægte osv.

Hovedmålet med kredsløbstræning er at opnå en jævn effektiv belastning på en række forskellige muskelgrupper ved hjælp af et sæt enkle øvelser. Teknikken sigter mod at øge anabolsk stofskifte i muskelvæv for at udvikle styrkeudholdenhed.

Cirkeltræning giver dig mulighed for at opsummere og akkumulere effekten af træthed fra forskellige øvelser. Det er værd at bemærke, at i begyndelsen af cirklen forbereder ændringen af øvelser muskler og organer til efterfølgende øvelser, fremskynder træningen.

Nyttige tip

Komplekser af træning i en cirkel kompileres afhængigt af de mål, der er sat. Fordelingen af belastningen ved brug af denne metode tilvejebringes på grund af træningens intensitet, hvilepauser mellem øvelser og cirkler, antallet af cirkler i en lektion, antallet af gentagelser, retning af øvelserne, antallet af øvelser i en bestemt cirkel.

Hvis målet med træning er at udvikle styrke, bør antallet af gentagelser af en øvelse ikke være mere end 7-10 gange. I dette tilfælde anbefales det at bruge store vægte. Der er en lang restitutionspause mellem øvelserne. Hvis målet med træning sigter mod at udvikle styrkeudholdenhed, kan antallet af gentagelser øges op til 30 gange. I dette tilfælde er det tilladt at udføre øvelser med små og mellemvægte. Hvile bør også afkortes.

Anbefalede: