Hvad Er øvelserne Med En Gymnastikpind

Indholdsfortegnelse:

Hvad Er øvelserne Med En Gymnastikpind
Hvad Er øvelserne Med En Gymnastikpind

Video: Hvad Er øvelserne Med En Gymnastikpind

Video: Hvad Er øvelserne Med En Gymnastikpind
Video: LÆR AT GÅ I SPAGAT PÅ 10 MIN!! 2024, Kan
Anonim

Med en gymnastikpind kan du udføre en lang række strækøvelser, korrigering af kropsholdning, abs osv. Du kan med succes øve med dette apparat derhjemme, det vigtigste er at kende nogle regler.

stick øvelse
stick øvelse

En gymnastikpind er et projektil tilgængeligt for alle. Med sin hjælp kan du træne næsten alle muskelgrupper, korrigere kropsholdning, udvikle bevægelighed i leddene osv. Derudover kan du træne med en pind uden at forlade hjemmet. Og hvilke øvelser er der med dette projektil?

Træningsregler

Før du går i gang med et sæt træning, skal du varme op. Løb og springtov har vist sig godt i denne egenskab. Først bør du ikke lave for skarpe bevægelser og prøve at give dit bedste: der er fare for at skade uforberedte muskler og led. Bevægelsesområdet i øvelser med en gymnastikpind skal øges gradvist og maksimere belastningen af musklerne i det sidste trin af gentagelsen. En god indikator for træningens effektivitet er mild muskelsårhed efter træning. For at undgå vanskeligheder med korrekt fordøjelse og ikke over for søvnløshed skal du gøre det to timer efter at have spist og senest to timer før sengetid.

Et sæt træning med en gymnastikpind

De enkleste øvelser med en gymnastikpind består i at dreje kroppen, bøje venstre og højre, frem og tilbage. De kan udføres både fra siddende stilling og stående og liggende.

Stå op med en pind foran dig. Læn dig ned, læn dig på projektilet med lige arme. Udfør to eller tre fjedrende svingninger af kroppen op og ned.

Stå på det ene ben og læg en pind på tåen på det andet ben, som er ophængt. Det er nødvendigt at holde balancen på stokken så meget som muligt uden at røre ved den med dine hænder. Skift derefter dit ben efter det.

For at udføre lunger skal projektilet tages med begge hænder og holdes på hofte niveau. Efter at have lavet et spring med den ene fod fremad, drej kroppen med en pind i den modsatte retning. Alternativ på begge sider.

Læg på din mave, hold projektilet i armene udstrakte fremad. Løft langsomt kroppen op fra gulvet, sno stokken bag dit hoved og læg den på dine skuldre. Bøj dig over, blive i denne position i et par sekunder. Gå derefter tilbage til IP.

Rul over på ryggen, hold benene lige sammen og stokken foran brystet. Løft projektilet op, samtidig med at du bøjer knæene og presser dem mod brystet. Før dine ben gennem pinden og stræk dem op, så projektilet er bag din ryg. Sæt det på gulvet, og læn dig på dine hænder og udfør et "birketræ". Tag nu pinden i dine hænder, og vend tilbage til PI, og før dine ben gennem pinden i den modsatte retning.

Og du skal færdiggøre træningssættet med strækøvelser. Stå op med en pind på gulvet foran dig. Bøj over til projektilet, løft det op, og læg dine hænder bag ryggen, sænk det bag dig. Løft det op igen, og vend tilbage til IP.

Lig på ryggen og hold pinden i lige udstrakte arme. Udvid dine arme, læg den på gulvet til højre for dig og prøv ikke at rive kroppen af gulvet. Gå tilbage til PI og gentag øvelsen i den anden retning.

Anbefalede: