Sådan Bookes En Tur Til OL I London

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bookes En Tur Til OL I London
Sådan Bookes En Tur Til OL I London

Video: Sådan Bookes En Tur Til OL I London

Video: Sådan Bookes En Tur Til OL I London
Video: Forladt luxembourgsk slot fra en generøs arabisk oliesjej De vendte aldrig tilbage! 2023, Marts
Anonim

De vigtigste sportsbegivenheder i 2012 er de olympiske lege i London. Fodboldfans kan være uenige i denne erklæring og sige, at de største sportskampe vil finde sted i Polen og Ukraine, men antallet af fans, der ser OL rundt omkring i verden, overstiger antallet af europæiske fodboldfans. Hvordan bestiller jeg en tur til OL i London 2012?

Sådan bookes en tur til OL i London 2012
Sådan bookes en tur til OL i London 2012

Instruktioner

Trin 1

Book en olympisk tur på webstedet for et af rejsefirmaerne. Når du udfylder ansøgningen, skal du læse omstændighederne for turen omhyggeligt. Nogle virksomheder tilbyder kun fly og indkvartering, du skal selv købe billetter til konkurrencen.

Udfyld en ansøgning på virksomhedens websted, eller rettere ringe til operatøren på det telefonnummer, der er angivet der.

Trin 2

Ansøg om et britisk visum. Som regel gøres dette af rejsebureauer, men i nogle tilfælde er du nødt til at gå til ambassaden alene for det eftertragtede visum. Det skal være modtaget på forhånd, så tøv ikke med at kontakte din rejsearrangør, hvis du personligt har brug for visumansøgningen, og om det er inkluderet i rejseprisen.

Trin 3

Betal for alle nødvendige forsikringer (lægeforsikring og afbestillingsforsikring) eller sørg for, at alt dette er inkluderet i rejseprisen. Medicinsk forsikring er med sjældne undtagelser inkluderet i rejseprisen, men som for andre frivillige forsikringstyper afhænger det hele af dit ønske og betingelserne for den tur, du har valgt.

Trin 4

Besøg rejsefirmaets kontor. Selvom det er lettere at booke en tur via e-mail eller mobiltelefon, skal du ikke være doven med at tale personligt med din rejsearrangør. Dette reducerer sandsynligheden for, at du ikke går glip af nogle små detaljer i din tur, som du måske har glemt om på telefonen. Personlig kommunikation giver dig mulighed for at få en bedre idé om kvaliteten af de tjenester, der leveres til dig.

Trin 5

Arranger dig selv en tur til De Olympiske Lege. Måske vil du spare nogle penge eller bare slappe af med minimal involvering af formidlere. I dette tilfælde kan du uafhængigt danne en ferieplan for dig selv ved at indtaste der nøjagtigt de sportsbegivenheder, du ønsker (godt, hvilke der stadig er tilgængelige), og ikke som rejsearrangøren vil give dig.

Du skal købe billetter til OL fra den officielle distributør i Rusland (firmaet "Cashier RU"), få turistvisum på den britiske ambassade eller konsulat og også købe flybilletter og booke et hotelværelse. Også i dette tilfælde skal du selv tage sig af ernæring.

Populær af emne.