Sådan Bookes Et Hotel I London Til OL I

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bookes Et Hotel I London Til OL I
Sådan Bookes Et Hotel I London Til OL I

Video: Sådan Bookes Et Hotel I London Til OL I

Video: Sådan Bookes Et Hotel I London Til OL I
Video: ЕСЛИ У ТЕБЯ ЕСТЬ ТАКАЯ МОНЕТА ТЫ БОГАТ БАРАХОЛКА ОДЕССА 2023, Oktober
Anonim

Hvert fjerde år ser hele verden med ventet ånde sportskonkurrencer kaldet OL. De nærmeste OL er lige rundt om hjørnet, og det afholdes i hovedstaden i Storbritannien. For at blive tilskuer til alle konkurrencer er du nødt til at tage sig af bopælsstedet i den periode, de afholdes.

Sådan bookes et hotel i London til OL i 2012
Sådan bookes et hotel i London til OL i 2012

Er det nødvendigt

  • - adgang til Internettet
  • - en vis finansiering (afhængigt af hvor meget du planlægger at bo i London).

Instruktioner

Trin 1

Du skal straks foretage en reservation, at det ikke er billigt at bo i London, så du skal være forberedt på høje omkostninger. Normalt er omkostningerne ved at leje et værelse om dagen ca. 250-300 euro, men på de dage, hvor De Olympiske Lege stiger, vil prisen stige to til tre gange, hvilket hotelejere advarer på forhånd. I henhold til London-administrationens rækkefølge skal ejerne af hotelbranchen stille 120 tusinde opholdssteder til ankomne gæster og gøre boliger mere overkommelige, men desværre gælder dette ikke for prispolitikken.

Trin 2

Du kan booke indkvartering i hovedstaden i Storbritannien ved hjælp af websteder for rejsearrangører, der er partnere i London-hoteller. Nogle af dem tilbyder ikke kun hotelværelsestjenester, men beskæftiger sig også med visum og andre rejsedokumenter. Som regel kræver en sådan ordning betaling af et bestemt beløb til rejsearrangøren, som skal tages i betragtning ved beregningen af rejsen.

Trin 3

Når du vælger et hotel, er det nødvendigt at tage højde for mange faktorer, især om mad er inkluderet i boligen, hvilke betingelser servicepersonalet skaber for deres kunder osv. Der er flere organisationer, der uafhængigt vurderer servicen på hvert hotel og derefter kategoriserer dem efter type. De mest berømte af dem er AA og VisitBritain. Sidstnævnte har sin egen hjemmeside - Visitbritain.org, hvor du kan gøre dig bekendt med resultaterne af deres forskning, men de offentliggøres på engelsk.

Trin 4

Det er meget vigtigt at huske på, at hotellet i tilfælde af en nødsituation (din manglende ankomst til hotellet eller et presserende behov for at rejse) sandsynligvis ikke vil refundere de penge, du har brugt. I de olympiske lege ændres reglerne i hotelbranchen og desværre ikke til fordel for klienten.

Anbefalede: